Χαλκιδική: Ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Άναψαν τα... αίματα τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/8) σε γνωστό beach bar στην περιοχή της Χανιώτης στη Χαλκιδική για ασήμαντη αφορμή.

Όπως έχει ήδη καταγραφεί, μια παρέα Βούλγαρων άρχισε να επιτίθεται εναντίον του προσωπικού της επιχείρησης και στη συνέχεια ενός εκ των ιδιοκτητών διαμαρτυρόμενοι για καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή τους.

Αποτέλεσμα του αιματηρού επεισοδίου, στο οποίο έπεσαν και πυροβολισμοί ήταν να υπάρξουν τρεις τραυματίες, ένας από πυροβόλο όπλο, ένας από επίθεση με μαχαίρι, ενώ ο τρίτος υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο και τη στιγμή της έναρξης αυτού δημοσίευσε ο ΑΝΤ1. 

Στις εικόνες αποτυπώνεται το πώς οι Βούλγαροι δράστες χτυπούν τον ιδιοκτήτη του beach bar, ακόμα και όταν βρίσκεται στο έδαφος, αλλά και πως οι θαμώνες τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν πέντε άνδρες Βούλγαροι υπήκοοι. Όλοι τους είναι αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από αυτούς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.