Χαλκιδική: Τι ερευνά η Περιφέρεια στην κατασκήνωση που πέθανε η 8χρονη

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Τις υποδομές της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 8χρονη ερευνούν ενδελεχώς κλιμάκια της περιφέρειας, προκειμένου να ρίξουν φως στα αίτια του χαμού της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κλιμάκια των τμημάτων Υγιεινής και Κοινωνικής Μέριμνας δεν αποκλείεται να ανακαλέσουν τις άδειες τις κατασκήνωσης, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν ότι δεν ακολουθούσαν τα κατάλληλα πρότυπα.

Μάλιστα, αρμόδιες υπηρεσίες φέρεται να έχουν εντοπίσει ότι δεν υπάρχουν παραλήψεις στην κατασκήνωση, με το σχετικό αίτημα για τον έλεγχο να έχει υποβληθεί ήδη από τον Μάιο.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ αναμένει το σχετικό πόρισμα των ιατροδικαστικών αρχών, ώστε μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα να σταλούν όλα τα δεδομένα στην αρμόδια εισαγγελέα και να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος των υπευθύνων. 

Μέχρι στιγμής, στο μικροσκίπια των αρχών βρίσκεται ο αρχηγός της κατασκήνωσης και η ομαδάρχισσα, που έχουν συλληφθεί και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται οι δύο νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρείας, για να καταθέσουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.