Χαλκιδική-Θάνατος 19χρονου: Πώς συνδέεται με το λούνα παρκ του Αλμυρού και τη 14χρονη νεκρή

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Νέες αποκαλύψεις-ΣΟΚ βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Γιάννης από τη Βέροια όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι crazy dance.

O 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ φέρεται να μην είχε λάβει πιστοποίηση λειτουργίας της επιχείρησής του, ενώ όπως προκύπτει από φωτογραφίες-ντοκουμέντα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας τα μηχανήματά του ήταν σκουριασμένα και με μεγάλες φθορές.

Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι διατηρούσε στο παρελθόν επαγγελματική σχέση με την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ όπου στον Αλμυρό το 2019 βρήκε τραγικό θάνατο ένα 14χρονο κορίτσι.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το OPEN, οι δύο τραγωδίες φαίνεται πως έχουν ένα κοινό σημείο: το γεγονός ότι ο 58χρονος είχε συνέταιρο την 76χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, όπου σκοτώθηκε η μικρή Σεράινα στον Αλμυρό το 2019.

Σύμφωνα με το Open, ο 58χρονος και η 76χρονη αντάλλαζαν μηχανήματα, από τα οποία εκτινάχθηκαν και πέθαναν τόσο ο 19χρονος Γιάννης όσο και η 14χρονη Σεράινα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.