Χαλκιδική: Συνεργεία του δήμου ξήλωσαν ομπρέλες σε ελεύθερο χώρο από λουόμενους

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Ένταση στα Νεα Φλογητα Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε σήμερα καθώς ο δήμος ξήλωσε σήμερα τις ομπρέλες που είχαν τοποθετήσει λουόμενοι της περιοχής εδώ και καιρό σε ελεύθερα σημεία.

Στον κοινόχρηστο χώρο του Αιγαιαλου στα Νέα Φλογητα Χαλκιδικής κάτοικοι της περιοχής 'είχαν κλειδώσει ομπρέλες προκειμένου να μπορέσουν να τις χρησιμοποιήσουν σε καθημερινή βάση. Ωστόσο σήμερα ο δήμος έσπασε τις κλειδαριές από τις ομπρέλες και τις ξήλωσε.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στα Φλογητά, προκλήθηκε ένταση, στην έφοδο του δήμου το πρωί της Πέμπτης (10/08) και συγκεκριμένα, όταν λουόμενοι είδαν τα συνεργεία να τους ξηλώνουν τις ομπρέλες που τις αφήνουν στην παραλία συνεχώς στημένες, δεμένες με αλυσίδα, μαζί με τα κλειδωμένα με λουκέτο καθίσματα και ξαπλώστρες, χωρίς να τα απομακρύνουν, όταν δεν γίνεται χρήση τους. Όπως υποστηρίζουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι, ηλικιωμένοι οι περισσότεροι από αυτούς, ζουν μόνιμα στην περιοχή και αυτό τους διευκολύνει, ώστε να ανεβοκατεβαίνουν στην παραλία, χωρίς να κουβαλούν κάθε φορά μαζί τους ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ακόμη, αυτό που επισημαίνουν, είναι ότι για όλους πρέπει να ισχύει η νομιμότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.