Χαλκιδική: Στον «πάγο» το λούνα παρκ στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Στον «πάγο» φαίνεται πως μπαίνει το λούνα παρκ, που θα στηνόταν στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα, λίγες ημέρες μετά από το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.

Στον απόηχο του θανάτου του 19χρονου, όταν το κάθισμα στο παιχνίδι, που ανέβηκε ξεκόλλησε και ο ίδιος εκτοξεύθηκε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, οι κατά περιοχές δήμοι φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιτραπεί η λειτουργία λούνα παρκ σε πανηγύρια, εάν δεν γίνουν εξονυχιστικοί έλεγχοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Προποντίδας, αν και ο επιχειρηματίας που έχει στήσει το λούνα παρκ έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τα παιχνίδια, στο σημείο αναμενόταν να γίνει αυτοψία από ιδιώτη μηχανικό προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για τη λειτουργία του.

Ωστόσο, αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς, κατά πληροφορίες, έχει αποστείλει έγγραφο στο οποίο σημειώνει ότι δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στο σημείο για να ελέγξει τον χώρο.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, η δημοτική αρχή Προποντίδας τόνισε ότι αν δε λάβει τα αποτελέσματα της αυτοψίας, δε θα δώσει άδεια λειτουργίας στο λούνα παρκ, το οποίο θα παραμείνει κλειστό σήμερα, πρώτη ημέρα του πανηγυριού, με άγνωστο το μέλλον του για τις υπόλοιπες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.