Χαλκιδική: Πώς πέθανε ο 8χρονος στην Ιερισσό - «Άμεση η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Από οξεία περικαρδίτιδα φέρεται να προήλθε ο θάνατος του 8χρονου αγοριού στην Ιερισσό, ο οποίος κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος βρισκόταν με την οικογένειά του, όταν ξαφνικά κατέρρευσε, με διασώστες του ΕΚΑΒ να του κάνουν ΚΑΡΠΑ και να τον μεταφέρουν στο κέντρο Υγείας Ιερισσού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάλιστα, το παιδί φέρεται να έπασχε από αμυγδαλίτιδα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος προήλθε από οξεία περικαρδίτιδα, με περισσότερο φως στον θάνατο του ανηλίκου να ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο thesstoday.gr, ο δήμαρχος Ιερισσού, Αριστοτέλης Βαλιάνος τόνισε ότι το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο αρκετά γρήγορα, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ανανήψουν το παιδί.

«Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.