Χαλκιδική-Πατέρας 19χρονου: «Θα περιμένω να τους δικάσουν; Θα τους μαζέψω μόνος μου!»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καϊμπαλής, πατέρας του 19χρονου που έχασε άδικα τη ζωή του σε Λούνα Παρκ της Χαλκιδικής, μιλώντας για την κωλυσιεργία που παρατηρείται και δικαστικά στην υπόθεση.

Η οργή του είναι δεδομένη, απερίγραπτη και έκδηλη. Ψάχνει απαντήσεις και δεν πιστεύει στη Δικαιοσύνη, επαναλαμβάνοντας πως κάνει υπομονή. Ο Γιώργος Καϊμπαλής αναφέρθηκε στη διαδικασία που περνά 45 ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του 19χρονου γιου του στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

Αρχικά τόνισε: «Κανένας γονιός να μην αισθανθεί ποτέ έναν τέτοιο πόνο και μια τόσο μεγάλη και δυνατή απώλεια. Τι να σας πω… Μιλάμε για μια κατάσταση η οποία χρήζει σε πολύ μεγάλο βαθμό σοβαρότητας. Εμπλέκονται πάρα πολλοί φορείς, άνθρωποι, υπηρεσίες, μέσα σ έναν αγώνα που έτυχε να μπορεί να τον κάνει ένας πατέρας όπως εγώ. Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που βυθίζονται σ’ αυτό. Δεν έχω κλάψει ακόμα το παιδί μου γιατί η υπόσχεσή μου ήταν... θα καθαρίσει και θα σωθεί κι άλλος κόσμος και άλλα παιδιά μέσα από αυτό».

Για τη στήριξη που έχει από τον απλό κόσμο και τις διαδικασίες που προχωρούν δικαστικά: «Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτικού το βράδυ και κλαίνε ακόμη 4 ψυχές, τα πράγματα εκεί δεν έχουν ούτε συμπαράσταση, ούτε βλέπουν σάπια συστήματα. Βλέπουν εχθρούς προς τα παιδιά, το παλικάρι, τα αδέρφια του που με πολύ μεγάλο αγώνα τα έχουμε μεγαλώσει αφήνοντας τη ζωή μας στην άκρη για να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια σαν τον Γιάννη με σεβασμό, με στήριξη και φιλανθρωπία στην κοινωνία που δεν κάνουμε ούτε εμείς που είμαστε μεγάλοι. Χάθηκε ένα παλικάρι, ένας κούκλος 2 μέτρα που βοηθούσε όλο τον κόσμο από το χαρτζιλίκι του, να έχουν και άλλα παιδιά χαρά. Μου το σκότωσαν απατεώνες με τη συμμετοχή άλλων απατεώνων. Όταν μιλάμε για στελέχη που τους εμπιστευόμαστε για να διοικηθούμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κάθε περιοχής, έχουν υποχρέωση στον λαό. 

Είχαν υποχρέωση στο Δήμο Κασσάνδρας να μου προστατεύσουν το παιδί από βρωμιάρηδες και απατεώνες. Μέσα στα σκουπίδια ότι και αν ψάξεις θα βρεις σκουπίδια. Ένα εξευτελισμένο σύστημα τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο πάνω που δεν ελέγχεται ποτέ, όπως και τα οικονομικά που ο ελληνικός λαός δίνει με κάθε τρόπο να τα εκμεταλλεύονται και να παίζουν με τα παιδιά που πήγανε.

Είναι ντροπή. Το σύστημα δουλεύει με τον τρόπο «ο γνωστός του γνωστού». Αυτές οι ιστοριούλες που μας λένε και οι διαδικασίες, είναι ένα κομμάτι που διαφοροποιείται.

Το συστηματάκι περί της δικαιοσύνης θα πρέπει να λειτουργεί. Δεν έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όχι. Όταν συνελήφθησαν οι δύο αυτοί τύποι, η εισαγγελέας υπηρεσίας τους άφησε και φύγανε. Ο ένας εξαφανίστηκε και ο άλλος μετά πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε.

Έχουν περάσει 45 μέρες. Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ήταν 30 άνθρωποι σκυμμένοι και δεν έλεγαν τίποτα, απούσας της Δημάρχου και της Αντιδημάρχου και του ελεγκτικού των αιρετών. Παραδέχθηκαν ότι όντως δόθηκε άδεια το 2023 με έλλειψη εγγράφων. Όλοι είναι στον κόσμο τους. Ο εισαγγελέας στον Πολύγυρο μας είπαν την άλλη Τετάρτη για ραντεβού. Κάθε μέρα που περνάει είναι τρεις θάνατοι μαζί. Για να φτάσω στην Κασσάνδρα κάνω 450 χιλιόμετρα μόνο για να έρθω. Ποιος είναι ο Δήμος Κασσάνδρας και ποιοι είναι αυτοί που είναι εκεί μέσα; Μόνο εγώ απαντάω, κανένας δε μου λέει τίποτα!

Θα περιμένω να τους δικάσουν; Θα τους μαζέψω μόνος μου. Κάνω λίγη υπομονή για την ψυχή του. Δεν τους βλέπω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.