Χαλκιδική: Νούμερο 1 στις προτιμήσεις των τουριστών οι περιοχές του Θερμαϊκού

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Στο νούμερο ένα των προτιμήσεων των τουριστών βρίσκονται  τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, με τους ξένους επισκέπτες να επιλέγουν το δίπτυχο «Ήλιος και Θάλασσα».

Σύμφωνα με τη voria.gr, η Χαλκιδική βρίσκεται ψηλότερα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, ενώ ακολουθούν η Ίστρια με 87%, που μάλιστα αποτελεί το γερό χαρτί της Κροατίας, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Με 85% βαθμολογούνται τα ξενοδοχεία της Μαγιόρκα, η οποία γοητεύει με τη συναρπαστική εναλλαγή τοπίων και την ξεχωριστή της ταυτότητα και αρχιτεκτονική, επιδεχόμενη πέρσι περίπου 12 εκατομμύρια τουρίστες .

Αντίστοιχος βαθμός ικανοποίησης (85%) καταγράφεται για τα ξενοδοχεία της Αττάλειας, μια πόλη που βρίσκεται στην τουρκική Ριβιέρα, η οποία πέρυσι κατάφερε να υποδεχθεί 16,5 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες.

Πιο κάτω, με ποσοστό 84% βρίσκονται τα ξενοδοχεία του Μπόντρουμ, που συγκαταλέγεται, στα πλέον ελκυστικά μέρη των τουρκικών ακτών που επιλέγονται για διακοπές.  

Το χαμηλότερο ποσοστό, 83% λαμβάνουν τα ξενοδοχεία στο Ρίμινι της Ιταλίας, που συνδυάζει πολυσύχναστες παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή και την παλιά ιστορική πόλη.

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.