Χαλκιδική-Νεκρή 13χρονη: Ο κεραυνός τραυμάτισε και τη μητέρα της

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απίστευτη τραγωδία στη Χαλκιδική όπου ένα 13χρονο κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό στην παραλία του Ποσειδίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, λόγω σφοδρής καταιγίδας που ξέσπασε, μάζεψαν τα πράγματά τους για να φύγουν, αλλά πριν προλάβουν να φτάσουν στο αυτοκίνητο, κεραυνός χτύπησε στο κεφάλι το παιδί, ενώ ελαφρύ τραυματισμό υπέστη και η μητέρα του κοριτσιού.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την ανήλικη στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, αλλά παρά τις προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. 

 «Γύρω στη μία ώρα προσπαθούσαν οι διασώστες και άλλη περίπου μισή ώρα πάλευαν οι γιατροί εδώ (σ.σ. στο Κέντρο υγείας). Ήταν κάτι που το παιδί δεν ανταποκρίθηκε δυστυχώς από την αρχή», όπως ανέφερε η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες η 13χρονη περπατούσε σε απόσταση περίπου ενάμιση μέτρου πίσω από τη μητέρα της και ήταν ακόμα βρεγμένη από τη βουτιά που είχε κάνει στη θάλασσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.