Χαλκιδική-Νέες καταγγελίες του πατέρα του 19χρονου: «Η σχέση του δήμου με τον επιχειρηματία»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε το πρωί της Κυριακής (25/8) στον χώρο της τραγωδίας τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Στο περιθώριο της τελετής, ο πατέρας του 19χρονου μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε νέες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ βάζοντας στο «κάδρο» και τον Δήμο Κασσάνδρας.

Μάλιστα, προανήγγειλε την εμφάνισή του τη Δευτέρα (26/8) ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου, στον οποίο θα παραδώσει έγγραφα που αποδεικνύουν, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, τη σχέση του δήμου με τον επιχειρηματία τα τέσσερα τουλάχιστον τελευταία χρόνια.

«Υπάρχει σχέση με απευθείας αναθέσεις»

«Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Αν μετά από αυτό και με όσα έχουν συμβεί δεν πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας και ως άνθρωπος ότι θα λειτουργήσω με τον ίδιο τρόπο, θα καταπατήσω τον νόμο» είπε.

«Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών» πρόσθεσε. 

«Το μηχάνημα είναι ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη η οποία αγοράστηκε από αντίστοιχο επιχειρηματία στην Κατερίνη, που το είχε παροπλισμένο από το 2010. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το αγόρασε ως σκραπ το 2020» κατέληξε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.