Χαλκιδική: Μπροστά στη μητέρα της χτύπησε ο κεραυνός τη 13χρονη-Τι λέει ο πατέρας της

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (20/6) στη Χαλκιδική, καθώς μια 13χρονη έχασε τη ζωή της στο Ποσείδι από κεραυνό.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια της μητέρας του κοριτσιού, η οποία επίσης τραυματίστηκε από τον κεραυνό.

Η οικογένεια, που ζει στα Νέα Μουδανιά, είχε επισκεφτεί το Ποσείδι για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Ξαφνικά, σήμερα (28/6) το μεσημέρι ένα μπουρίνι χτύπησε την περιοχή. Καθώς η ανήλικη και η μητέρα της έβγαιναν από τη θάλασσα, τις χτύπησε κεραυνός.

Η 13χρονη έχασε τις αισθήσεις της, ενώ η μητέρα της που δέχθηκε μικρότερο ηλεκτρικό φορτίο εκτινάχθηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Λουόμενοι και έπειτα διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο ρίχτηκαν στην ανήλικη, κάνοντας επί ώρες προσπάθειες να την επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Τελικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατος της.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

«Βρισκόμασταν οικογενειακά στην παραλία. Βγήκαμε από τη θάλασσα και είχε ψιλόβροχο εκείνη τη στιγμή. Έπεσε και ένας κεραυνός μπροστά μας», περιγράφει στο newsit.gr ο πατέρας της 13χρονης που έχασε τη ζωή της από κεραυνό.

«Η γυναίκα μου ήταν προπορευόμενη, η κόρη μου ήταν 1,5 μέτρο πίσω της. Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Είχαμε προλάβει ήδη να βγούμε στην ακρογιαλιά. Είχαμε βγει από τη θάλασσα. Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν ξανασηκώθηκε»,  πρόσθεσε ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού.

«Δεν είχε περάσει πολλή ώρα που είχε ξεκινήσει η καταιγίδα. Βγήκαμε από τη θάλασσα για να πάμε κάπου να προστατευτούμε. Είχαν περάσει 5-10 λεπτά που είχαμε βγει έξω και τότε χτύπησε ο κεραυνός. Στην ακρογιαλιά έπεσε. Ο κεραυνός που έσκασε την βρήκε πίσω τη γυναίκα μου και έπεσε κάτω και αυτή, όμως είναι καλά. Ήρθαν διασώστες να βοηθήσουν, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφεραν».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.