Χαλκιδική: Καταγγέλλει απειλές η Δήμαρχος Κασσάνδρας

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Η υπόθεση του θανάτου του 19χρονου νεαρού στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής (22/8) συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Το θέμα δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο, συζητήθηκε εκτάκτως λόγω των δραματικών διαστάσεων που έλαβε δικαιολογημένα.

Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε η τοποθέτηση της Δημάρχου Αναστασίας Χαλκιά, η οποία κατήγγειλε πως δέχθηκε απειλές.

Συγκεκριμένα, η κα. Χαλκιά εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και στις δύο οικογένειες, ενώ όπως είπε η ίδια δέχθηκε απειλές για να προσέχει για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν.

 «Το τελευταίο δίμηνο προσωπικά απειλήθηκα, να προσέχω για τα ατυχήματα που μπορεί να μου συμβούν. Για να καταλάβετε ότι το τουριστικό προϊόν του δήμου Κασσάνδρας έχει ξεφύγει. Θα ξεκινήσουμε μια διαδικασία αναδιάρθρωσης του τουριστικού μας προϊόντος. 

Ο πιο όμορφος δήμος συζητιέται για το πιο τραγικό γεγονός. Δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία που θα ήταν ο ελεγκτικός μηχανισμός του δήμου», όπως είπε μεταξύ άλλων, ενώ στάθηκε ότι οι παραβατικοί εκμεταλλεύονται την έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών και φορτισμένη ανέφερε «εγώ που έχασα ένα 22χρονο παιδί, δεν θα το έκλεινα; Με τα ίδια μου τα χέρια», δήλωσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ και της 8χρονης που πνίγηκε σε πισίνα κατασκήνωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.