Χαλκιδική: Η συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο της 13χρονης από κεραυνό

Metrosport Team28 Ιουνίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (20/6), στη Χαλκιδική, καθώς ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του από κεραυνό, μετά από σφοδρή κακοκαιρία, με καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στη Χαλκιδική.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του συντονιστή του ΕΚΑΒ Γιώργου Κοντού στον ΣΚΑΪ, για τον τραγικό θάνατο της 13χρονης από κεραυνό στο Ποσείδι Χαλκιδικής. «Το κορίτσι απ’ ό,τι πληροφορήθηκα ήταν σε ανακοπή, είχε ασυστολία από την πρώτη στιγμή», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε το πρώτο διαθέσιμο ασθενοφόρο από την Κασσανδρεία … Ταυτόχρονα υπήρχε μια εθελοντική ομάδα στο σημείο, οι οποίοι έκαναν ΚΑΡΠΑ. Όταν φτάσαμε, το παιδί ήταν σε ασυστολία, συνεχίστηκε η ΚΑΡΠΑ, παραλάβαμε για το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ταυτόχρονα έγινε ανταπόκριση και με το όχημα ταχείας επέμβασης.



Έφτασε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, και μετά από κάποια ώρα ανακοινώθηκε ότι το κορίτσι είχε καταλήξει. Όταν φτάσαμε, ήταν σε ασυστολία, το δουλέψαμε όσο γίνεται, αλλά δυστυχώς η κατάληξη ήταν τραγική. Υπήρχε ένα σμαρτάκι, όχημα ταχείας επέμβασης που δουλεύει ένας διασώστης. Έχει πάνω όλα τα συστήματα που χρειάζεται για πρώτες βοήθειες , το σύστημα κάνει μαλάξες από μόνο του χωρίς να δουλεύει διασώστης. Ούτε αυτό βοήθησε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.