Χαλκιδική-Επίθεση με καραμπίνα: Μαρτυρία 17χρονου-«Το κεφάλι μου γέμισε αίματα»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2023

Μαρτυρία ενός 17χρονου, ενός από τους τρεις ανήλικους που έπεσαν θύματα επίθεσης με καραμπίνα από ηλικιωμένο κάτοικο στην Ολυμπιάδα στη Χαλκιδική ο οποίος πυροβόλησε εναντίον τους γιατί υποστήριξε ότι τον ενοχλούσαν.

Μιλώντας στο Mega, ο ανήλικος ανέφερε ότι «ήμασταν μία μεγάλη παρέα παιδιών, όπου φωνάζαμε και κάναμε βλακείες. Τότε, απλώς, στο "άκυρο", νιώσαμε μία σφαίρα στο κεφάλι και βλέπω το δικό μου κεφάλι να γεμίζει αίματα. Τρέξαμε πανικόβλητοι στην πλατεία, ρίξαμε νερό και μετά από όλα αυτά πήγαμε στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη».

Τα παιδιά μετά τους πυροβολισμούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ένα εξ αυτών, μεταφέρθηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στο οποίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύτηκαν προσωρινά στο ΑΧΕΠΑ απ’ όπου και πήραν εξιτήριο.

Πυροβολούσε στον αέρα

Σύμφωνα με το Voria, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου για να ερευνήσουν την υπόθεση, και ο ηλικιωμένος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα προκειμένου να τους εκφοβίσει.

Μόλις σταμάτησε, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, και 14 φυσίγγια.

Ο 80χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων και το κυνηγετικό όπλο του κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.