Χαλκιδική: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar και άλλοι τρεις για την άγρια συμπλοκή

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Διαμάχη κυκλωμάτων βλέπουν οι Αρχές πίσω από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε beach bar της Χαλκιδικής

Η παρουσία των επτά Βούλγαρων πελατών, που ξεκίνησαν τον καβγά, επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους, κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρείται…

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι. Κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 Ο ένας θέλει να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίξει ότι το γκλοπ και το σπρέι πιπεριού δεν ξέρει πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που εργάζεται. 

Ο δεύτερος που κατηγορείται περί όπλων θα ζητήσει προθεσμία και θα υποστηρίξει ότι είχε στις αποσκευές το γκλοπ αλλά δεν ήξερε ότι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα. 

Και οι δύο που κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη θα ζητήσουν προθεσμία και θα υποστηρίξουν ότι χτύπησαν βρισκόμενοι σε άμυνα.

 Η εν λόγω συμπλοκή χαρακτηρίζεται ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση και γι αυτό άλλωστε τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης. Σε στενή συνεργασία βρίσκονται οι ελληνικές αρχές με τις αρχές της Βουλγαρίας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.