Χαλκιδική: Από μεταλλική χάντρα ο θάνατος της 13χρονης - Πότε είναι η κηδεία της

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Το τελευταίο «αντίο» στην 13χρονη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν τη χτύπησε κεραυνός, λένε σήμερα (2/7) συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία της 13χρονης Δωροθέας θα τελεστεί στις 11:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Μουδανιών, όπου θα παραστούν τα μέλη της οικογένειάς της, φίλοι, καθηγητές και οι συμμαθητές της. 

Σύμφωνα με τον θείο της ανήλικης, μια μεταλλική χάντρα σε μέγεθος κουμπιού που υπήρχε στο μαγιό της 13χρονης φαίνεται πως ήταν η αιτία που ο κεραυνός τη χτύπησε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.  

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 13χρονης δήλωσε ότι όταν έπεσε ο κεραυνός, η κόρη του ήταν μόλις 1,5 μέτρο πίσω από τη μητέρα του, στην αμμουδιά.

«Έπεσαν και οι δύο στο έδαφος, στην άμμο. Δεν ήταν στη θάλασσα μέσα, ήταν στην ακρογιαλιά. Το κοριτσάκι μου δεν ξανασηκώθηκε. Πήρε όλον τον κεραυνό πάνω της, εκατομμύρια βολτ. Μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ κάναμε ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Εγώ φυσούσα αέρα μέσα στο στόμα της. Έγινε είσοδος του κεραυνού από το αριστερό φρύδι και έξοδος από την πλάτη», τόνισε ο πατέρας της εκλιπούσας.

Όπως σημείωσε η μητέρα της 13χρονης, στην παραλία δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, ενώ υποστήριξε ότι το ασθενοφόρο ήρθε 20 λεπτά αργότερα, όταν ήταν ήδη αργά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.