Χαλκιδική: «Αδιάφοροι και ανεύθυνοι», ξέσπασε ο παππούς της 8χρονης

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Στη σύλληψη της 19χρονης ομαδάρχισσας στην κατασκήνωση, όπου έχασε τη ζωή της, λόγω πνιγμού το 8χρονο κορίτσι, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια στιγμή, ο παππούς του κοριτσιού ξεσπά, μιλώντας στο newsit, λέγοντας πως η οικογένεια δεν έχει καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης.

«Ακόμα δεν έχουμε καμιά ενημέρωση από την κατασκήνωση για το τι συνέβη με το παιδί στην πισίνα. Το παιδί ήξερε μπάνιο όσο μπορεί να ξέρει ένα οχτάχρονο, ίσα ίσα να επιπλέει. Είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι οι άνθρωποι εκεί. Δεν απαντούν, δεν λένε τίποτα φοβούνται την ευθύνη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 «Το περασμένο Σάββατο (10/08/2024) είχε φύγει το παιδί για την κατασκήνωση και θα ερχόταν πίσω στο σπίτι αυτό το Σάββατοι. Είχε ξαναπάει και πέρσι η μικρή στην κατασκήνωση και πέρασε όμορφα, πέρασε καλά.Υποθέτω με τη λογική δηλαδή, ότι το παιδί ήταν ήδη πνιγμένο και βρισκόταν στο βυθό της πισίνας γι’ αυτό και δεν το είδαν, όταν έφυγαν από εκεί μαζί με τα υπόλοιπα. Όταν κατάλαβαν ότι απουσιάζει και το έψαξαν, τότε το είδαν. Εμείς το είχαμε πάρει και γιλέκο και μπρατσάκια αλλά αυτοί δεν του τα φορούσαν του παιδιού. Έχω πόνο και οργή μέσα μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.