Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε βάναυσα την πρώην σύντροφό του και κυκλοφορεί ελεύθερος!

Παναγιώτα Απέργη05 Σεπτεμβρίου 2024

Αποτροπιασμό προκαλούν τα πλάνα από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 19χρονης στη Χαλκίδα, με θύτη τον 23χρονο σύντροφό της, λόγω της απόφασης της νεαρής να χωρίσουν.

Όπως αποκάλυψε το θύμα, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου, όταν βρισκόταν με φίλους της στο πάρκινγκ νυχτερινού μαγαζιού, με τον πρώην σύντροφό της να εμφανίζεται και να την χτυπά.

Μάλιστα, ο 23χρονος την εξύβρισε και την απείλησε ότι θα στείλει γυμνές φωτογραφίες της στην οικογένειά της, ενώ αμέσως μετά κι ενώ επέστρεψε στο σπίτι της, ο δράστης επιδόθηκε σε δεύτερο γύρο ξυλοδαρμού, χτυπώντας τη με γροθιές και σφαλιάρες στο κεφάλι και όλο της το σώμα.

«Έβγαζα αίμα από το στόμα. Μου έδειχνε γυμνές φωτογραφίες μου απειλώντας πως θα τις στείλει στην αδερφή μου την οποία κατά λάθος κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο. Του ξέφυγα και διέφυγα από την πόρτα ενώ εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να με κυνηγάει λέγοντάς μου ‘θα σε σκοτώσω’. Κατάφερα να βγω από την πολυκατοικία. 

Έμαθα αργότερα πως μία γειτόνισσα κάλεσε την Αστυνομία ενώ παράλληλα εμφανίστηκε η αδελφή μου την οποία είχε εκείνος καλέσει κατά λάθος μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Τότε, ο 23χρονος μου πήρε το πορτοφόλι και τα κλειδιά της οικίας μου και εξαφανίστηκε. Τις επόμενες ημέρες εμφανίστηκες έξω από την οικία της μητέρας μου, όπου διέμενα μετά την έξοδό μου από το νοσοκομείο. Παρακολουθούσε τις κινήσεις όλης της οικογένειας», τόνισε η 19χρονη.

Εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, Μαρία Καρλή, η νεαρή είχε καταγγείλει και στο παρελθόν βία από το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δεν συνελήφθη και μέχρι σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Κατά πληροφορίες, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και αφού νεαρή επέστρεψε σπίτι της, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο δράστης άρχισε να της στέλνει μηνύματα, ζητώντας της συγγνώμη και παρακαλώντας της να τα βρούνε.

«Τη βιντεοσκοπούσαν, ενώ την έβλεπαν στο χώμα»

Την ίδια ώρα, η μητέρα του θύματος αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι από το σημείο περνούσαν αρκετά αυτοκίνητα, κανείς δεν σταμάτησε για να τη βοηθήσει.

«Περνούσαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, την έβλεπαν, ήταν ξημερώματα, τη βιντεοσκοπούσαν, παρόλα αυτά κανείς δεν έδωσε βοήθεια στο δικό μου το παιδί. Την έβλεπαν κάτω να είναι στο χώμα. Πέρασε, ευτυχώς για εμένα, ένας γνωστός της και την πήρε, την πήγε έξω από την πολυκατοικία που διαμένει. Είχε πάθει σοκ.

[...] Ο συγκεκριμένος είχε την ψυχραιμία να αλλάξει τα σεντόνια, γιατί ήταν γεμάτο αίματα, τις πετσέτες τις οποίες χρησιμοποίησε γιατί της έκλεινε το στόμα γιατί το παιδί μου ζητούσε βοήθεια και τον εκλιπαρούσε να την πάει στο νοσοκομείο. Την πρόφτασε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, τη βούτηξε από τα μαλλιά συνέχισε να την απειλεί και να την χτυπάει. Ευτυχώς για μένα μια καλή κυριούλα κάλεσε στην Αστυνομία οπότε έληξε εκεί το περιστατικό. Η γιαγιά και η ίδια η αδερφή του μαζί με τη δική μας τη δικηγόρο εκείνη την ημέρα πήγαν στην Αστυνομία και δήλωσαν ότι είναι επικίνδυνος και ότι έχει ασκήσει βία και στην αδερφή του και στη μητέρα του», επεσήμανε η γυναίκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.