Χαλκίδα: «Τι κάνεις; Σ' αγαπάω!»-Ο ανατριχιαστικός τελευταίος διάλογος της 63χρονης με τον δολοφόνο της!

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Σοκάρει το περιεχόμενο του διαλόγου που είχε η 63χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα με τον 39χρονο δολοφόνο της λίγες στιγμές πριν ο τελευταίος της κόψει το νήμα της ζωής.

 Όταν τη σκότωνε του φώναζε ότι τον αγαπάει. Όπως αποκαλύπτει το Star, ο κατηγορούμενος περιέγραψε με αυτά τα λόγια τις τελευταίες στιγμές της 63χρονης.

 «Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ''Σ... τι θες εδώ;'' Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε! Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. 

Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ''Βοήθεια, τι κάνεις; Σ... σ' αγαπάω''. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί. 

 Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα». 

 Ζήτησε συγγνώμη ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος

 Εντωμεταξύ, ο 37χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

 Όσο για τα πρώτα λόγια που είπε στους δικηγόρους του; «Μια μεγάλη συγγνώμη», δήλωσε για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος. 

 Τα ντοκουμέντα που τον πρόδωσαν

 Ο κατηγορούμενος πίστευε ότι θα ήταν εύκολο να μπει στο σπίτι τις ώρες που η φίλη του ήταν στην δουλειά και να κλέψει τις οικονομίες της γυναίκας για να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο, όπως ο ίδιος υποστήριξε. Σχεδίασε τις κινήσεις του όμως έκανε λάθη. 

 Αυτά είναι τα ντοκουμέντα που τον πρόδωσαν:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.