Χαλκ Χόγκαν: Πώς το sex tape του οδηγεί σε μηνύσεις κατά δυο διάσημων ηθοποιών

Παναγιώτα Απέργη12 Αυγούστου 2024

«Παρών» στην επόμενη ταινία του διδύμου Άφλεκ - Ντέιμον δηλώνει ο διάσημος ραδιοφωνικός DJ Bubba the Love Sponge, η προσωπική ζωή του οποίου (ίσως και το sex tape της γυναίκας του) θα αποτελέσει το βασικό θέμα του επόμενου project τους.

Μπορεί η ταινία να φέρνει στο φως της δημοσιότητας ξανά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει το 2012, όταν διέρρευσε ροζ βίντεο της πρώην σύζυγου του ραδιοφωνικού DJ, Χέδερ Κλεμ, με τον Χαλκ Χόγκαν, ο οποίος ήταν κολλητός τους φίλος, αλλά ο Μπούμπα δηλώνει έτοιμος να συνεργαστεί με τους αγαπημένους ηθοποιούς, προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα αποδοθούν σωστά τα γεγονότα στην ταινία τους.

Μάλιστα, αυτό που φαίνεται να «καίει» τον Μπούμπα είναι η πληροφορία ότι το βραβευμένο με Όσκαρ κινηματογραφικό δίδυμο θα αναφέρει ξεκάθαρα ότι το sex tape κλάπηκε και δεν το διέρρευσε αυτός.

Κι αυτό γιατί μόλις κυκλοφόρησε το περιβόητο sex tape ο Χόγκαν μήνυσε τον απατημένο σύζυγο και την Κλεμ, αλλά τελικά η διαμάχη έληξε με μια αποζημίωση 5.000 δολαρίων και μια συγγνώμη στον αέρα.

Την ίδια ώρα, ο Χόγκαν δηλώνει έτοιμος να καταφύγει ακόμη και σε νομικές ενέργειες κατά των Άφλεκ και Ντέιμον, εάν κρίνει ο ίδιος ότι ξεπερνούν (;) τα όρια.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ρόλους, αν και ο Μπούμπα πρότεινε ήδη να ενσαρκώσει τον ίδιο ο... Τζόνα Χιλ! 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.