Χάλγκριμσον: «H Ελλάδα έχει το πάνω χέρι απέναντι μας»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Για το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των γηπεδούχων, Χέιμιρ Χάλγκριμσον, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις κόντρες με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα προκριματικά του Euro.

Αναλυτικά όσα είπε: «Παίζοντας στην έδρα μας, ελπίζω να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτό που συνέβη στο Euro, τόσο εδώ, όσο και εκτός έδρας. 

Οι παίκτες θα γνωρίζουν την Ελλάδα, είναι πάνω κάτω η ίδια ομάδα. Νομίζω ότι το Σάββατο ήταν μια καλή εκτίμηση του πού βρισκόμαστε σε σύγκριση με την Αγγλία. Θα δούμε πού βρισκόμαστε σε σύγκριση με την Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι χάσαμε τους δύο προκριματικούς αγώνες για το Euro εναντίον τους πέρσι. 

Έχουν το πάνω χέρι απέναντί μας, οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από ό,τι κάναμε σε εκείνη την περίπτωση. Έχουμε το ίδιο προπονητικό επιτελείο που συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία απέναντι στην Ελλάδα από εμένα. Ας ελπίσουμε ότι μάθαμε από αυτούς τους δύο αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.