Χαλάνδρι: Ποια ήταν η 65χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Συντετριμμένοι από τον χαμό της συναδέλφου της είναι οι εργαζόμενοι στη βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου εντοπίστηκε η απανθρακωμένη σορός της αδικοχαμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άνω των 60 ετών γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, εργαζόταν για 25 χρόνια στην επιχείρηση, ενώ ήταν μητέρα δύο παιδιών και καταγόταν από τη Μολδαβία, ενώ όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας σήμερα επρόκειτο να πάρει άδεια για λίγες ημέρες.

«Χάσαμε τη φίλη, τη Νάντια. Τη γνώριζα πολλά χρόνια. Χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», τόνισε κάτοικος της περιοχής και εργαζόμενος στην ίδια επιχείρηση.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε ότι η καταστροφή της επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει για ποιον λόγο η γυναίκα δεν κατάφερε να φύγει από το σημείο.

«Πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη. 

[...] Η καταστροφή αυτή έγινε χθες το μεσημέρι. Πώς έμεινε εδώ η γυναίκα δεν ξέρω. Δεν μπόρεσε να φύγει, εγκλωβίστηκε; Δεν ξέρω πώς έγινε. Εγώ ενημερώθηκα στις 4 η ώρα για τη φωτιά αλλά δεν μπορούσα να ανέβω πάνω. Ήταν η αστυνομία εδώ. Πήρα τηλέφωνο μετά και ήρθε ένα πυροσβεστικό. Υπήρχε μία αδιαφορία από τα πυροσβεστικά. 

Για την κοπέλα ενημερώθηκα το βράδυ, όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν συγγενείς της πού είναι. Τότε καταλάβαμε. Δούλευε 20 χρόνια σε εμάς. Ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες», σχολίασε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

 

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.