Χαϊτογλου: «Το μεγαλύτερο μου λάθος ότι ήμουν πολύ ρομαντικός»

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Χαΐτογλου, με τον πρόεδρο της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 80΄για τον Ηρακλή να μιλάει για τη βράβευση του Γιούρι Ζντοβτς, τη δική του παρουσία στην ομάδα αλλά και το μεγαλύτερο λάθος του.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν μία ωραία βραδιά και θα ήταν καλύτερη αν κερδίζαμε κιόλας, δεν θέλω να είμαι μάντης κακών, αλλά δεν βλέπω την ομάδα να τραβάει και με στεναχωρεί αυτό, τόσα χρόνια να είναι η ομάδα στη δεύτερη κατηγορία δεν είναι ωραίο. Πρόκειται για μία βραδιά που τιμήθηκε ένας σπουδαίος καλαθοσφαιριστής και άνθρωπος, αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ηρακλή που σκέφτηκαν και πραγματοποίησαν την εν λόγω βράβευση. Αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι».

Για το ότι δεν έχει βραβευτεί ακόμα ο ίδιος: «Δεν θέλω να γίνω... μαρτυριάρης αλλά έχω μία αίσθηση πως κάτι προετοιμάζουν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά δεν ξέρω παραπάνω πράγματα. Ίσως ήρθε και η σειρά μου...».

Τονίζοντας για τον ίδιο: «Κανένας δεν ξεκινάει να πάει σε μία ομάδα έχοντας στο μυαλό του την αποτυχία, αλλά την επιτυχία. Καμία φορά τα πράγματα στην πορεία στραβώνουν, αλλά ποτέ δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση. Το μεγαλύτερο μου λάθος εμένα ήταν ότι υπήρξα πολύ ρομαντικός. Για παράδειγμα 1990-91, μου ζητήθηκαν από τον Ολυμπιακό να αγοραστεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με ένα σημαντικό αντίτιμο , αλλά εγώ αρνήθηκα, γιατί δεν ήθελα να βγάλω λεφτά από τον Ηρακλή ούτε να ενισχύσει ο Κοσκωτάς την προσπάθεια μας».

«Δύσκολο για έναν αθλητή να βρίσκεται από το προσκήνιο στο παρασκήνιο»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Χρήστος Κουντουράκης, με τον βετεράνο του Ηρακλή να σημειώνει: «Μπήκαμε ξανά στο προσκήνιο, είναι και δύσκολο για έναν αθλητή να βρίσκεται από το προσκήνιο στο παρασκήνιο, είναι δύσκολο. Η χθεσινή εκδήλωση ήταν ωραία, σε πολύ ωραίο κλίμα, έγινε λίγο βιαστικά, αλλά πραγματικά ήταν συγκινητική στιγμή. Το βράδυ, μετά τον αγώνα βγήκαμε όλοι μαζί , διασκεδάσαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.