Χάιντουκ: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπελούπο

Κώστας Πετρωτός13 Αυγούστου 2023

Ο Ιβάν Λέκο τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές και 2500 ευρώ πρόστιμο για την συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του κροατικού Σούπερ Καπ και έτσι απόψε (22:05), στο παιχνίδι με την Σλάβεν Μπελούπο, στο στάδιο Πόλιουντ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τη Χάιντουκ θα κοουτσάρει ο βοηθός του, Αντναν Τσούστοβιτς που έχει εμπειρία ως πρώτος κόουτς από το Βέλγιο.

Είναι προφανές ότι το μυαλό όλων είναι στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και ήδη στον κροατικό Τύπο υπάρχει αναφορά στην καυτή Τούμπα και τις συζητήσεις που κάνουν οι παίκτες του συλλόγου του Σπλιτ μέσα στα αποδυτήρια.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Τσούστοβιτς πριν το παιχνίδι με την Σλάβεν Μπελούπο. Είπε χαρακτηριστικά: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το ματς και να προετοιμαστούμε για αυτό που έρχεται. Το ματς της Κυριακής (σ.σ. σήμερα), είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θέλουμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα με το πνεύμα του νικητή και να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Αν νικήσουμε, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς το ματς την Πέμπτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.