-Χ-αρακίρι στις καθυστερήσεις για τα Χανιά, σεφτέ η Ηλιούπολη

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Οκτωβρίου 2024

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε η Ηλιούπολη, καθώς επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής. 

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Μαυριά στο 5΄. 

Η ομάδα της Πάτρας έφερε το ματς στα ίσα στο 42', σε μία φάση που προκάλεσε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Από σέντρα του Λυμπεράκη ο Ντε Τομάς με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, αλλά οι παίκτες του Παπαβασιλείου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Η Ηλιούπολη ανέκτησε το προβάδισμά της με τον Βασιλούδη στο 62΄. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου πήρε μία σημαντική νίκη ψυχολογίας. 

Οι συνθέσεις:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Καρανίκας (59' Λ. Πολίτης), Να’α, Πολυχρόνης (59' Κρέτση), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Βασιλούδης (75' Μλαντένοβιτς), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (89' Πατάπης), Μαυριάς, Αλεξόπουλος (59' Μάνος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα (72' Πολέτο), Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ (78' Κοζορώνης), Παπατόλιος (59' Καραγιάννης), Νίλι, Ρόβας (78' Μαδριγάλ), Ντε Τομάς, Λεσάι (59' Τραορέ).

-Χ-αρακίρι στις καθυστερήσεις για τα Χανιά 

Νέα απώλεια βαθμών στο Πρωτάθλημα για τα Χανιά. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Κόλα στο 26΄, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις από τον Αστέρα Β΄ AKTOR. 

Οι συνθέσεις:

Αστέρας B AKTOR (Στάικος Βεργέτης): Αρχοντακάκης, Τουρκοχωρίτης (76′ Παπαδημητρίου), Μπουσάι, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουλούλης (46′ Καραγιάννης), Ντέτλερ (57′ Μπατζώνης), Προύντζος (68′ Καλά), Κετού, Κωστέας (46′ Ελιμπέρτο), Οκό. 

ΧΑΝΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Σαφαρίκας, Προβυδάκης (64′ Ρότα), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Αρτουντουάγκα (86′ Μπάτζιος), Κυριακίδης, Λεμονής, Τσέλιος, Μάλτσι, Κόλα (76' Μανουσάκης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος 

Κυριακή 6/10

Παναργειακός-Πανιώνιος 0-2

Κηφισιά-ΑΕΚ Β΄ 4-2

Αιγάλεω-Καλαμάτα 1-1

Δευτέρα 7/10 

Αστέρας Β΄ AKTOR-Χανιά 1-1

Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 2-1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.