-Χ-αρακίρι για Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Μαΐου 2023

Ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να προηγείται δύο φορές, δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Διαγόρα στη Ρόδο, μένοντας στο ισόπαλο 2-2, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Ηρακλής λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού στη Ρόδο έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τόμας, η κεφαλιά του Άλεξιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης ο Διαγόρας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Γιανναράκης αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Άλεξιτς. Ο Γιουμπιτάνα με τρομερή εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αθανασόπουλο και έβαλε σε θέση ισχύος την ομάδα του.

Ο Διαγόρας παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανιά στο 65΄, όμως η χαρά του κράτησε μόλις έντεκα λεπτά, καθώς οι κυανόλευκοι πήραν εκ νέου προβάδισμα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Άλεξιτς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Κωστούλας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 77΄ και σα να μην έφτανε αυτό στο 86΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Μανιάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Λούκιτς, ο Μανιάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-2.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Αρίας, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης, Παπαϊωάννου (57′ Παραστατίδης), Τσιαντούλας (88′ Καβαλιέρι), Μπούμπας (43′ Γκρόζντανιτς), Γκάτα, Σταμένκοβιτς (57′ Λούκιτς), Μανιάς. 

Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Χρουσιέλ (31′ λ.τ Κωστούλας), Σιούτας, Δοϊρανλής, Κόκκορης (62′ Βιτλής), Δόρης (73′ Πατράλης), Αλβάρεζ (62′ Χειρίτραντας), Τόμας, Γιουμπιτανα, Κούστα (46′ Μυστόκφσκι), Άλεξιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.