-Χ-αμένος ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Οκτωβρίου 2024

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην OPAP ARENA δεν σήκωσε κεφάλι, καθώς ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για την έβδομη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετές καλές στιγμές στο ντέρμπι των αιωνίων όμως δεν αξιοποίησαν καμία και μοιραία έμειναν στο μηδέν με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 8η θέση της βαθμολογίας και την ίδια ώρα βλέπουν την κορυφή στους -7. 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και ήταν εκείνος που βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι Πειραιώτες με τον βαθμό που απέσπασαν έφτασαν τους 14 και βρίσκονται στο -2 από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ

Μετά την διακοπή, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (20/10, 18:00), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00).

Στο «τριφύλλι» δεν έφτανε η νέα απώλεια βαθμών για το φετινό Πρωτάθλημα, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. 

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν – Μπάλντοκ (75’ Κότσιρας), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν (65’ Μαξίμοβιτς)- Τετέ, Μπακασέτας (75’ Ουναΐ), Τζούρισιτς (65’ Πελίστρι)– Ιωαννίδης (44’ Σπόραρ) 

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια (62’ Γκαρθία), Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Μουζακίτης (86’ Μασούρας)– Ροντινέι, Ολιβέιρα (46’ Κωστούλας), Ζέλσον (62’ Βέλντε)– Ελ Κααμπί

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.