CEO Φερεντσβάρος: «Πολύ δυνατός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2023

Ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο CEO της Φερεντσβάρος, Παλ Όρος, μετά την κλήρωση των δύο ομάδων στα πλέι οφ του του Europa Conference League.

Λίγο μετά από τη διαδικασία που έγινε στα γραφεία της UEFA στην Νιόν, ο εκτελεστικός διευθυντής της ουγγρικής ομάδας, έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV, σημειώνοντας τη δυναμικότητα των «ερυθρόλευκων» αλλά τόνισε πως και η ουγγρική ομάδα δυναμώσει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και πως θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη από τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς για τα ματς του Φεβρουαρίου.

«Θα είναι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια αυτά με τον Ολυμπιακό, και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες. Εμείς έχουμε χτίσει μία καλή παράδοση στην Ευρώπη τις τελευταίες σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, είμαστε λίγο τυχεροί γιατί θα έχουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας.

Χρόνο με το χρόνο βελτιωνόμαστε. Με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχουμε έναν προπονητή που ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου, θέλει να νικάει. Είναι έμπειρος, μας έχει βάλει σε έναν σωστό δρόμο. Στα 14 τελευταία παιχνίδια στην Ευρώπη είχαμε μόνο μία ήττα. Ο Ολυμπιακός θα είναι δυνατός αντίπαλος αλλά θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι.

Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη μας ειδικότερα, γενικά είμαστε μία ομαδά που θέλει να παίζει επιθετικό, κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο, είμαστε μία ομάδα με 2 εκατομμύρια υποστηρικτές σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων συνολικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παλ Όρος.

Ολυμπιακός και Φερεντσβάρος έχουν συναντηθεί ξανά, τη σεζόν 1996-97 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Τότε οι Ούγγροι είχαν πάρει την πρόκριση, νικώντας με 3-1 στη Βουδαπέστη και με ισοπαλία 2-2 στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.