Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Πήρε λιγότερα από όσα άξιζε η Καλλιθέα

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Με την επιστροφή των πρωταθλημάτων στην δράση, επιστρέφουμε κι εμείς για να δούμε με τι έχει αξία να ασχοληθούμε απόψε κι ενώ σας θυμίζω ότι ακολουθούν και τα ευρωπαϊκά κύπελλα την άλλη εβδομάδα.

ΛΑΜΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η Λαμία άλλαξε πολλά το καλοκαίρι, άλλαξε προπονητή, έφυγαν και ήρθαν αρκετοί παίκτες, αλλά στο μεταγραφικό παζάρι μάλλον βγαίνει αποδυναμωμένη. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί την ομάδα με την μικρότερη χρηματιστηριακή αξία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Καλλιθέα του Ιταλού ΜάσιμοΝτονάτι αρέσει, αρέσει πολύ και είναι περίεργο, αλλά άξιζε περισσότερα και με Λεβαδειακό και με Ολυμπιακό και με Παναθηναϊκό. Να της… έκοψε την φόρα η διακοπή ή να την δούμε ακόμη πιο δεμένη, στο χρόνο που είναι ο Ντονάτι να δουλέψει με τους παίκτες του; Παίρνοντας την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων, μου αρέσει το 2DNBστο 2,00

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το καλοκαίρι τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με στόχο να μπουν στην οκάταδα και να διεκδικήσουν έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αστέρας έκανε μεταγραφές, δεν «βγήκε» τελικά η συνεργασία με Ράσταβατς και έκανε το «μπαμ» (;) με τον Κλοντ Μακελελέ που απόψε θα είναι στα επίσημα και από αύριο πιάνει δουλειά. Ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες που θα παίξουν μπροστά του. Από την άλλη ενισχυμένος μεταγραφικά είναι και ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία και σιγά – σιγά αυτή η ποιότητα που απέκτησε θα αρχίσει να εμφανίζεται και στο γήπεδο. Με Παλάσιος, Μπαρτόλο, Καλτσά, Άνταμ ο ένας, με Ουάρντα, Καρλίτος, Μπακού και Φαν Βέερτ ο άλλος, νομίζω από ένα γκολ το έχουν. Μου αρέσει το G/G στο 1,95.

Οι επιλογές μου:

ΛΑΜΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2DNB 2,00

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

G/G 1,95

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.