Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Παραδοσιακό G/G στη Μαδρίτη

Γιώργος Μάντζιος28 Αυγούστου 2024

Ο Λεβαντόφσκι σκόραρε χθες στο Βαγιέκας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ, ενώ Μαγιόρκα και Σεβίλλη έμειναν στο 0-0.

Αρκετά πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα, βάση μας και απόψε η Ισπανία με δύο επιλογές από τα βραδινά παιχνίδια:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της, την παρακολουθείς πιο ευχάριστα, αφού και ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατάλαβε πως η ομάδα του εκτός από άμυνα, μπορεί να παίξει και επίθεση. Στο δια ταύτα 5 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές στην επίθεση, αλλά και ευάλωτη αμυντικά. Η Εσπανιόλ ψάχνει το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι το δικαιούνταν με Σοσιεδάδ και Βαγιαδολίδ. Έτσι όπως παίζουν οι «ροχιμπλάνκος» θα βρουν τις ευκαιρίες τους οι φιλοξενούμενοι, ενώ η πρόσφατη παράδοση στο ζευγάρι δείχνει G/G: 3-3, 1-1, 2-1, 1-2, 1-1, 3-1. Μου αρέσει το G/G.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΛΑΒΕΣ

Αυτό είναι γειτονικό ντέρμπι των Βάσκων και παρότι δεν έχει μεγάλη αντιπαλότητα, το στυλ παιχνιδιού των δύο ομάδων (αμφότερες είναι ιδιαίτερα aggressive) και κυρίως η παρουσία του ρέφερι Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ με οδηγούν στις κάρτες. Μόνο σε 1 από τα 8 τελευταία του παιχνίδια έδειξε κάτω από 5 κάρτες, ενώ πέρυσι στο ίδιο γήπεδο είχαμε 6 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα. Μου αρέσει το over 5,5 κάρτες.

Οι επιλογές μου:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

G/G (2,30)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΛΑΒΕΣ

OVER 5,5 ΚΑΡΤΕΣ (2,20)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.