Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Ο Μασούρας τους έχει… πελάτες

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2024

Μέσα στις φάσεις αλλά δεν σκόραραν χθες Λεβαντόφσκι και Ντεσπόντοφ. Με το Nations League και με σκόρερ θα ασχοληθεί και σήμερα η στήλη.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Εδώ έχουμε έναν εξτρέμ που έχει σκοράρει και στο παρελθόν απέναντι στην Ιρλανδία και μάλιστα το έκανε δύο φορές. Ο Γιώργος Μασούρας έβαλε γκολ και στην «Opap Arena» και στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία, γύρισε από τραυματισμό, έδειξε καλή εικόνα και στο Λονδίνο με την Αγγλία και είναι ένας παίκτης που «το έχει» το γκολ με την Εθνική ομάδα. Απόψε παίζει και στο γήπεδο του, ως παίκτης του Ολυμπιακού. Μου αρέσει το any time Μασούρας (4,00).

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Δεν ανακαλύπτουμε και την Αμερική, αλλά πόσο συχνά θα συμβεί μέσα στην σεζόν, να μας προσφέρεται ο Χάαλαντ σε τόσο ελκυστικές αποδόσεις; Ο Νορβηγός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην χώρα του με τα δύο γκολ απέναντι στην Σλοβενία, ανακοίνωσε ότι θα γίνει και πατέρας, σκόραρε απέναντι στην Αυστρία και στο ματς του πρώτου γύρου, ενώ στην Αγγλία έφτασε ήδη τα 11 γκολ στην σεζόν. Μου αρέσει το any time Χάαλαντ (2,60)

Οι επιλογές μου:

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Any time Μασούρας (4,00)

ΑΥΣΤΡΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Any time Χάαλαντ (2,60)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.