Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Μοιράζει κάρτες ο Σιδηρόπουλος

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Έστω και με μονάδα στο Λαμία – Καλλιθέα, το πρόσημο ήταν θετικό χθες, αφού πέρασε το G/G στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Για να δούμε απόψε…

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ

Με καλή ψυχολογία ο ΟΦΗ μετά την εκτός έδρας νίκη στο Βόλο, απέναντι σε έναν Άρη που έχει κι αυτός ποιοτικές ομάδες σε όλες του τις γραμμές. Η… παράμετρος Τάσος Σιδηρόπουλος και οι… μνήμες από το περσινό μεταξύ τους παιχνίδι, με οδηγούν σε κάρτες. Πέρυσι είχαμε 9 κίτρινες, φέτος ο Άρης έχει 12 κάρτες και ο ΟΦΗ 11. Ο Έλληνας ρέφερι σταθερά βγάζει εύκολα κάρτες σε όλα του τα παιχνίδια, εντός και εκτός συνόρων. Φέτος έχει 21 σε 3 παιχνίδια, πέρυσι 153 σε 24 παιχνίδια. Μου αρέσει το over 6,5 κάρτες.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ πιο δεμένος ως ομάδα, αυτό δεν αμφισβητείται, ωστόσο και ευάλωτος αμυντικά στο ξεκίνημα της σεζόν, με την απώλεια του Κουλιεράκη να είναι μεγάλη. Ο Παναθηναϊκός ακόμη ασύνδετος αλλά η φόρμα του Ιωαννίδη και η ποιότητα που του δίνουν Πελίστρι και Τετέ στα άκρα, επίσης δεν αμφισβητείται. Οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια μας χαρίζουν συνέχεια αμφίσκορα και πιο συγκεκριμένα τα 8 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους, έληξαν με G/G. Μου αρέσει το G/G.

Οι επιλογές μου

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ

Over 6,5 κάρτες ((1,90)

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

G/G (1,80)


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.