Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Με τη φόρμα του «Λέβα»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Εδώ είμαστε, καλή στοιχηματική σεζόν να έχουμε, με τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη να έχουν ξεκινήσει και τις μεταγραφές να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Από αυτή τη γωνιά θα τα λέμε συχνά (4-5 φορές την εβδομάδα), προσεγγίζοντας επιλογές που έχουν αξία και πάντα τεκμηριωμένες για να ξέρουμε τι παίζουμε. Καλή αρχή να έχουμε:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στο προηγούμενο εντός η Μαγιόρκα έδειξε ιδιαίτερα μαχητικό πνεύμα, σταματώντας την Ρεάλ Μαδρίτης των… αστέρων. Ομάδα που παραδοσιακά παίρνει δύναμη από την έδρα της και το κοινό της, απέναντι σε μία Σεβίλλη που ακόμη… ψάχνεται αγωνιστικά και είναι ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά. Θα πάρω το combo 1X & over 1,5.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα να έχει ξεκινήσει με 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα και να επιθυμεί να… τριτώσει το καλό. Δεν θα πάω στο διπλό, θα επιλέξω το any time του Λεβαντόφσκι, ποντάροντας στην φόρμα του Πολωνού επιθετικού, που σκόραρε και με την Βαλένθια και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ πιο πριν έβαλε 2 γκολ και σε φιλικό παιχνίδι με τη Μίλαν. Μάλιστα απέναντι στην Ράγιο έχει σκοράρει στα 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια που την αντιμετώπισε.

Οι επιλογές μου:

  • Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα:

Any time Λεβαντόφσκι (1,95)

  • Μαγιόρκα – Σεβίλλη:

1Χ & over 1,5 (2,00)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.