Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Με την… αύρα του Πουρσαϊτίδη

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά με αυτά θα ασχοληθούμε αύριο.

Ας επικεντρωθούμε στο σήμερα:

ΒΟΛΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Με νέο τεχνικό ο Βόλος, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, περισσότερο γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας από ότι ο Ισπανός προκάτοχος του και αυτό σε τέτοια παιχνίδια παίζει το ρόλο του. Όσο να ναι η αλλαγή ενός τεχνικού συνήθως φέρνει «άλλον αέρα» στην ομάδα και η αλήθεια είναι ότι ο Βόλος έχει ένα αξιόλογο σύνολο φέτος. Όχι πως δεν έχει η Καλλιθέα, αλλά εκτιμώ πως περισσότερο παίζει καλά με τους «μεγάλους». Την Λαμία και τον Λεβαδειακό δεν τους νίκησε. Μου αρέσει εδώ το 1DNB.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Την πρώτη του νίκη ως τεχνικός του Αστέρα ψάχνει ο Κλοντ Μακελελέ, με την ομάδα της Τρίπολης πάντα να δυσκολεύεται να αξιοποιήσει την έδρα της. Έχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά δέχεται εξίσου φάσεις και γκολ στα μετόπισθεν. Προέρχεται από τρία συνεχόμενα αμφίσκορα. Από την άλλη και ο Λεβαδειακός του Νίκου Παπαδόπουλου είναι μια αξιόμαχη ομάδα, μετράει και αυτή τρία σερί αμφίσκορα, ενώ η προσθήκη του δανεικού από την ΑΕΚ Ζίνι, αναμένεται να την βοηθήσει επιθετικά. Μου αρέσει το G/G.

Οι επιλογές μου:

ΒΟΛΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

1DNB 1,90

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

G/G 1,95

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.