Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Γεμάτη από over η μεταξύ τους προϊστορία

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Γεμάτο και το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο πέρα από τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών κυπέλλων, υπάρχουν και άλλοι αγώνες που έχουν εξίσου μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και με αυτούς θα ασχοληθεί η στήλη:

ΧΙΡΟΝΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Δύο σερί ήττες η Χιρόνα από Παρί και Βαλένθια σε Ευρώπη και Ισπανία, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Απόψε έχει την ευκαιρία απέναντι σε έναν πιο βατό αντίπαλο, να παίξει πιο επιθετικά και να ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Με καλή ψυχολογία ωστόσο κατεβαίνει η Ράγιο, αφού σταμάτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1) και πιο πριν κέρδισε 3-1 την πολύ καλή φέτος Οσασούνα. Η μεταξύ τους παράδοση δείχνει παιχνίδια με γκολ και πιο συγκεκριμένα 8/9 over. Μου αρέσουν λοιπόν εδώ οι τιμές του over.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Αγώνας για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ της Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να αναμένεται να φρεσκάρουν κάπως τα βασικά τους σχήματα κάτι που στα δικά μου μάτια σημαίνει πως αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση… πιο χαλαρά. Έτσι, περιμένω λιγότερη τακτική, περισσότερο την μπάλα πάνω – κάτω, φάσεις και γκολ μπροστά από τις δύο εστίες. Όπως συμβαίνει άλλωστε και στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια τα δύο τελευταία χρόνια, όπου συναντάμε σκορ: 2-2, 5-1, 3-1, 1-2. Μου αρέσει το G/G & over.

Οι επιλογές μου:

ΧΙΡΟΝΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Over (1,95)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

G/G & over (1,95)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.