Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Έρχονται από τον πάγκο Ενκουκού, Μούντρικ και Ζοάο Φέλιξ

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα χθες Χάρι Κέιν και Αντουάν Γκριεζμάν και κυρίως ο Γάλλος που έδειχνε… εκτός κλίματος αγώνα και δικαίως αντικαταστάθηκε. Από μεγάλη γκάμα αγώνων οι αποψινές μας επιλογές:

ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Εδώ μπορεί οι φανέλες να έχουν διαφορές, αλλά η Τβέντε αυτή τη στιγμή είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο από την τουρκική ομάδα. Παρά την έλευση του Μουρίνιο η Φενέρ κερδίζει δύσκολα, δεν πείθει, χάνει στο ντέρμπι από την Γαλατά και επικρατεί… με την ψυχή στο στόμα της ελλιπέστατης Ουνιόν Σεν Ζιλουά την περασμένη εβδομάδα. Η Τβέντε από την άλλη φέρνει 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και μετράει μόλις 1 ήττα στην Ολλανδία σε 7 παιχνίδια. Η Φενέρ έχει εκτός και τον καλύτερο στόπερ Σουγιουντσού. Μου αρέσει το 1 DNB.

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΑΝΔΗ

Είναι τόσο γεμάτο φέτος το ρόστερ της Τσέλσι, που όσες αλλαγές και αν κάνει ο κόουτς Μαρέσκα, παραμένει το ίδιο ποιοτική σε όλες τις γραμμές. Ιδιαίτερα στην επίθεση όπου θα έρθουν από τον πάγκο απόψε οι Ενκουκού, Μούντρικ και Ζοάο Φέλιξ. Πολυτέλεια και οι τρεις για κάθε προπονητή. Η Γάνδη δεν ξέρει να παίζει άμυνα, αλλά έχει ποιότητα μπροστά. Δεν αποκλείω να… συνεισφέρει κι αυτή στην επίτευξη αρκετών τερμάτων. Μου αρέσει το over 3,5.

Οι επιλογές μου

ΤΒΕΝΤΕ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - 1DNB - 1,95

ΤΣΕΛΣΙ – ΓΑΝΔΗ - Over 3,5 - 1,85

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.