Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Έρχεται με τις… κάρτες του ο Στίγκεμαν

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη. Μονάδα στο Βόλος – Καλλιθέα με το 1DNB, πέρασε το G/G στην Τρίπολη, ανάμεσα σε Αστέρα και Λεβαδειακό. Πάμε στο δια ταύτα και στο σήμερα:

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

Λίγο η καλή παράδοση των τελευταίων ετών που έχει φτιάξει ο Άρης σε αυτό το γήπεδο, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ φέτος στα 7 από τα 12 επίσημα παιχνίδια του και σε όλα του τα φιλικά (5/5) και σε συνδυασμό με την απουσία του Μάγιο δεξιά στην άμυνα (πιο aggressive από τον Μοντόγια που θα παίξει απόψε), με οδηγούν σε παιχνίδι με τουλάχιστον 1 γκολ από τις δύο ομάδες. Μου αρέσει το G/G.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πίεση και οι δύο ομάδες. Στην ΑΕΚ αρχικά ξενέρωμα από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, έπειτα προβληματισμός για τις θλάσεις και τους τραυματισμούς και γκέλες με Λαμία και Καλλιθέα. Στον Παναθηναϊκό προβληματισμός για αυτό που θέλει να παίξει ο Αλόνσο, γκέλες με Τρίπολη και Καλλιθέα. Αυτή η πίεση περιμένω να φέρει κάρτες και ο Γερμανός ρέφερι Στίγκεμαν τις βγάζει πολύ εύκολα. Στο πρόσφατο Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 9 κίτρινες και 1 κόκκινη, τον θυμάμαι πέρυσι ΠΑΟΚ – Χάιντουκ με 8 κίτρινες, Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός 9 κίτρινες, ενώ έχει έρθει και στην Ελλάδα πριν 5 χρόνια, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7 κίτρινες. Μου αρέσει το over 6,5 κάρτες.

Οι επιλογές:

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ

G/G 1,80

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Over 6,5 κάρτες 2,10

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.