Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Δεν πείθει αμυντικά η Μπάγερν

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Εδώ είμαστε, με γεμάτο πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη, λίγο πριν τα πρωταθλήματα «κατεβάσουν ρολά» λόγω των Εθνικών ομάδων και του Nations League.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Είναι ακόμη «μουδιασμένη» στο ξεκίνημα η Μπάγερν, προσπαθεί να αφομοιώσει την φιλοσοφία του κόουτς Κομπανί και κάνει «μπαμ» ότι αμυντικά έχει τα θέματα. Στα φιλικά παιχνίδια δέχθηκε φάσεις και γκολ ακόμη και από υποδεέστερους αντιπάλους, από την Βόλφσμπουργκ δέχθηκε 2 γκολ στην πρεμιέρα και από την άλλη η Φράιμπουργκ δεν αστειεύεται. Ξεκίνησε με 7 γκολ σε κύπελλο και πρωτάθλημα, η τριπλέτα Ντόαν, Γκρίφο, Αντάμου είναι πολύ επικίνδυνη και πέρυσι τον Απρίλιο κέρδισε 2-1 στο Μόναχο για το κύπελλο. Πολύ πιθανό το G/G & over.

ΛΙΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Με καλό ρυθμό στα πόδια της η Λιλ, λόγω και των τεσσάρων απαιτητικών αγώνων με Φενέρμπαχτσε και Σλάβια Πράγας στην Ευρώπη. Με Ντέιβιντ, Καμπελά, Ζεγκρόβα μπορεί να απειλήσει κάθε αντίπαλη αμυντική γραμμή. Την ίδια ώρα η Παρί του Λουίς Ενρίκε ξεκίνησε με 10 γκολ στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Η μεταξύ τους πρόσφατη παράδοση έχει παιχνίδια με γκολ και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες: 3-1, 1-1, 4-3, 1-7, 1-5, 2-1. Άλλο ένα πιθανό G/G & over.

Οι επιλογές μου:

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

G/G & over (1,85)

ΛΙΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

G/G & over (2,00)

Να έχετε μία όμορφη Κυριακή, τα λέμε πάλι την ερχόμενη Πέμπτη με την πρεμιέρα του Nations League…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.