Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Άξια αναφοράς η Καλλιθέα του Ντονάτι

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Με 2/2 έκλεισε η χθεσινή ημέρα, με τον Τσαγκαράκη να πληρώνει το πέναλτι από… τα αποδυτήρια και τον Παϊρέτο να επιβεβαιώνει το over 5,5 κάρτες στο Χαριλάου.

Πάμε να δούμε τι βγαίνει από τα σημερινά:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ψάχνει μια εμφατική νίκη ο Παναθηναϊκός για να διώξει κάπως αυτή την καταχνιά και την αμφισβήτηση πάνω από τον κόουτς Αλόνσο μετά από τις μέτριες εμφανίσεις με Καλλιθέα, Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό. Ο Πανσερραϊκός άλλαξε τον Γρηγορίου με τον Φεράντο και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει καλά την ομάδα του. Περιμένω πίεση από τους πράσινους και αρκετά κερδισμένα κόρνερ. Άλλωστε στα εντός με Λεβαδειακό και Αστέρα είχε 7 και 8 κερδισμένα αντίστοιχα, ενώ και με την Μπότεφ εντός στην Ευρώπη είχε 8 κερδισμένα κόρνερ. Μου αρέσει το over 6,5 κόρνερ Παναθηναϊκού.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ

Αυτό που παρουσιάζει με το… καλημέρα η Καλλιθέα του κόουτς Ντονάτι είναι πραγματικά αν όχι εντυπωσιακό, άξιο αναφοράς. Μια ομάδα νεοφώτιστη με αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της και κυρίως μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Σκόραρε με τον Ολυμπιακό, σκόραρε με τον Παναθηναϊκό, γιατί να μην το κάνει και απέναντι στην ΑΕΚ που σήμερα δεν έχει δεξί μπακ (Οντουμπάτζο θλάση, Ρότα ίωση) και θα παίξει εκεί «αναγκαστικά» ο Πινέδα. Μου αρέσει το G/G

Οι επιλογές μου:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Over 6,5 κόρνερ γηπεδούχου (2,00)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ

G/G (1,90)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.