Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Απόψε είναι η βραδιά του…

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2024

Με πέναλτι – μαχαιριά στο 92’ δεν κέρδισε χθες η Ιορδανία, ενώ η αποβολή των Ελβετών δεν βοήθησε για το G/G με την Δανία. Στο διά ταύτα απόψε:

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος (Ουγγαρία) και «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο επεισοδίων. Το Βέλγιο απογοήτευσε στο πρόσφατο Euro, είναι εμφανές ότι μπαίνει σε μια μεταβατική περίοδο και απόψε έχει σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές (Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Λουκάκου, Τροσάρ, Καράσκο). Το Ισραήλ έχει επιθετικές αρετές, παίζει σύγχρονο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας κάνει επίσης μια ανανέωση στο ρόστερ του. Πιστεύω πως ένα γκολ τουλάχιστον θα το βρει απόψε, εδώ μου αρέσει το G/G.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Αναμέτρηση για τα προκριματικά του επερχόμενου Μουντιάλ, αλλά με ένα κεντρικό πρόσωπο. Ο Λουίς Σουάρες θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα της αγαπημένης του «σελέστε» και αναμένεται να αποθεωθεί από όλο το γήπεδο. Με δεδομένη και την απουσία του Νούνιεζ, ο έμπειρος φορ θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα από τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Απέναντι στην Παραγουάη έχει σκοράρει άλλες 4 φορές στο παρελθόν, με τελευταία και την πιο πρόσφατη των δύο ομάδων, για τα προκριματικά του προηγούμενου Μουντιάλ. Μπορεί να αποχαιρετήσει με γκολ και αν κερδίσει πέναλτι η ομάδα του, αυτός θα το εκτελέσει. Μου αρέσει το any time Σουάρες.

Οι επιλογές μου:

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ

G/G (1,90)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Any time Σουάρες (2,25)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.