Μπόκα Τζούνιορς: Έσπασε τα κοντέρ με αποβολή στα 9… δευτερόλεπτα!

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Μια από τις πιο γρήγορες αποβολές στην ιστορία καταγράφηκε στον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με την Κρουζέιρο για τη φάση των 16 του Copa Sudamericana.

Μέσα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα ο Λουίς Αντβίνκουλα έγραψε ιστορία για λάθος λόγους καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ξέσπασε σε κλάματα.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε για την Μπόκα Τζούνιορς ο αγώνας της με την Κρουζέιρο για τη φάση των 16 του Copa Sudamericana στο Μινεϊράο, καθώς ο Λουίς Αντβίνκουλα αποβλήθηκε στο 9ο μόλις δευτερόλεπτο!

Ο 34χρονος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα του Κολομβιανού ρέφερι, Βίλμαρ Ρολντάν, για ένα σκληρό φάουλ από πίσω που έκανε στο κέντρο του γηπέδου στον Λούκας Ρομέρο και έφυγε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπόκα γνώρισε τον αποκλεισμό χάνοντας με 2-0 από την Κρουζέιρο με τα γκολ που σημείωσαν οι Ματέους Ενρίκε και Γουάλας.

Αυτή ήταν η 11η αποβολή του Λουίς Αντβίνκουλα, για τον οποίο ο προπονητής της Μπόκα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Λουίς καταστράφηκε, είναι πολύ λυπημένος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον αγκαλιάσετε, να τον παρηγορήσετε γιατί τον χρειαζόμαστε με τη δύναμη που έχει».

Κι όμως δεν έχει το ρεκόρ!

Κι όμως αυτή η αποβολή του Αντβίνκουλα δεν είναι η πιο γρήγορη που έχει σημειωθεί στην ιστορία.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2008, ο Βρετανός Ντέιβιντ Πρατ αποβλήθηκε έπειτα από τρία δευτερόλεπτα στον αγώνα της Νότιας Premier League μεταξύ Τσίπενχαμ Τάουν και Μπάσλεϊ.

Ο Τζουζέπε Λορέντσο της Μπολόνια, στις 9 Δεκεμβρίου 1990 δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από εννέα δευτερόλεπτα επειδή επιτέθηκε σε αντίπαλο.

Ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη τον Σεπτέμβριο του 2022 στα 9 δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του αγώνα της Ligue 1 μεταξύ Νις και Ανζέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.