ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόγιαν Μιόβσκι: Σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ και θα παίξει στο Champions league!

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Ο Μπόγιαν Μιόβσκι τα βρήκε σε όλα με την ισπανική Χιρόνα και είναι έτοιμος για το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του. Ο ίδιος είχε σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν για τους ομίλους του Conference League με την σκωτσέζικη Αμπερντίν.

Η περσινή ευχάριστη έκπληξη στην La Liga θα αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και προσπαθεί να ενισχυθεί ώστε να καταφέρει να κρατήσει d;yo «καρπούζια» κάτω από την ίδια μασχάλη.

 Για αυτόν τον λόγο και σε συνδυασμό με την απώλεια του Αρτέμ Ντοπβνικ που πήγε στη Ρόμα οι Καταλανοί «έβγαλαν» από το ταμείο τους 8 εκατομμύρια για την απόκτηση του Σκοπιανού επιθετικού της Αμπερντίν.

Τα νούμερα του ποδοσφαιριστή

Ο Μπόγιαν Μιόβσκι γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου το 1999 και έχει ύψος 1.89. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 22 φορές σε 47 εμφανίσεις ενώ συνολικά πέτυχε 44 τέρματα σε 98 παιχνίδια για λογαριασμό των Σκωτσέζων.

Ένα από τα «θύματα» του νεαρού επιθετικού ήταν και ο ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν ο ίδιος σκόραρε το πρώτο από τα δύο τέρματα της ομάδας του κόντρα στους ασπρόμαυρους, με τον δικέφαλο να επιστρέφει από την «κόλαση» του 2-0 και να φεύγει με το διπλό χάρη στο buzzer-beater του  Σβαάμπ.








Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


 

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.