Billaras: Θα τιμήσει τον Μπάλντοκ η ΜΚ Ντονς

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2024

Δεν θέλω να σταθώ στον ψυχισμό της Εθνικής μετά τον απροσδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Έχω βιώσει σοκ χαμού φίλου/συναδέλφου (όχι μια φορά) και ξέρω πως είναι. Και να πρέπει και να “δουλέψεις” μετά. Πέρασαν και τα 24ωρα. Θέλω λοιπόν να σταθώ στον λίγο τούτο χώρο, μονάχα στο αγωνιστικό κομμάτι. Αμιγώς αγωνιστικό.

Στο χορτάρι λοιπόν, αν απομονώσουμε το παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρο ποια ήταν η ομάδα. Προσέξτε: Ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Παίζουνε 11. Μπορεί να ενωθούν 11 “άμπαλοι” αλλά να κάνουν μια εξαιρετική ομάδα. Και ανάποδα. Αυτό το ανάποδα το είδαμε καθαρά από την Αγγλία. Κατέβηκαν 11 “πριμαντόνες”. Έντεκα αστέρες. Και τι έκαναν; Μια τρύπα στο νερό. Ο (υπηρεσιακός) προπονητής τους, τα έκανα (συγγνώμη) σκατά. Απολύτως σκατά. Τρανή απόδειξη ότι αυτό που λέμε καμιά φορά, το “δεν χρειάζεσαι προπονητή να τους κερδίσεις αυτούς” είναι μια μπούρδα. Θες προπονητή. Αυτό θα έλειπε να μην χρειάζεται μαέστρο μια ορχήστρα.

Ο Κάρσλεϊ λοιπόν ενώ δεν είχε Κέιν, δεν έβαλε φορ. Έβαλε “ψεύτοφορ” τον Μπέλιγχαμ. Και μαζί Σάκα-Πάλμερ-Φόντεν-Γκόρντον. Και πίσω, τα δυο ακραία μπακ μόνο μπακ δεν έπαιξαν (Αρνολντ και Λιούις). Το σΎστημα τους ήταν “τυπικά” κάτι σαν 4-1-4-1. Ουσιαστικά ήταν...2-8-0! Όπως το διαβάζετε. Γι αυτό και μπουρδουκλωνόντουσαν. Σκεφτείτε, τους βάλαμε 5 γκολ (τρία ακυρώθηκαν) κι ένα ακόμα το έσωσαν στη γραμμή. Μιλάμε για μπάχαλο, γέλαγαν και τα σημαιάκια του Γουέμπλεϊ. Οοοολα αυτά δεν στερούν κάτι από το θρίαμβό μας. Είπαμε. ΜΙΑ ομάδα (με πλάνο, συνοχή, προπονητή) ήταν στο τερέν. Και αυτή κέρδισε. Μπορεί πολλοί να στέκονται στην ψυχή και το “κίνητρο”, αλλά στα μάτια μου αμιγώς αγωνιστικά υπερτερούσαμε κατά κράτος! Ο Θεός να αναπαύσει τον αδικοχαμένο Τζορτζ, δεν θέλω να έχουμε τέτοια “κίνητρα” ποτέ ξανά, θέλω να βλέπω έτσι την Εθνική μας μόνιμα. Μεγαλύτερο κίνητρο απ' το εθνόσημο δεν υπάρχει...

Σε ότι αφορά στο ματς της Κυριακής, το 1,75 του άσου είναι της πλάκας, αυτό το ματς στο Φάληρο. Θα γεμίσει το Καραϊσκάκη, αν έρθει η νίκη θα έχουμε τεράστιο προβάδισμα 1ης θέσης πλέον, αλλά δεν είναι ευκολο, το ξαναγράφω! Θα έπαιζα το any time του (καυτού) Παυλίδη στο 3,10 το 3,75 του Μπακασέτα. Ως εκεί. Σημείο και under δεν φτουράνε, οπότε μένω στα fun bets των παικτών. Και για να κλείσουμε, στην Αγγλία η δυάδα ΜΚ Ντονς 1 (θα τιμήσουν και τον Μπάλντοκ, εκεί ξεκίνησε και ανδρώθηκε ο Τζόρτζ) με Γκρίσμπι 2, είναι μια χαρά. Κάπου επτά φορές τα λεφτά μας.

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά:

Ελλαδα - Ιρλανδία any time Μπακασέτας

Ελλάδα - Ιρλανδία any time Παυλίδης

Δυάδα:

ΜΚ Ντονς 1 - Γκρίσμπι 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.