Στήλες Billaras

Billaras: Θα ανεβάσει στροφές η Ρόδεραμ

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Έχουμε να τα πούμε μια εβδομάδα, αλλά σας είχα αφήσει με...καλή μπάζα (γέλια). Το μονό combo της Μπράιτον στο 4,50 με την Άρσεναλ μαζί με σούπερ δυάδα άνω του 10,00 με εγγλεζούλες στο trixie (με Νιούπορτ και Λίνκολν). 

Τώρα έχουμε διακοπή, η ζωή στις πόλεις επανήλθε στο φυσιολογικό, οι διακοπές πάπαλα. Η διακοπή φυσικά είναι ελέω Εθνικών, η “κλασική” του Σεπτεμβρίου, απόψε θα δούμε και την δική μας ομάδα, η οποία κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Ένας προπονητής αυτό που λέμε “κοινής αποδοχής” κι αυτό είναι βασικό όταν μιλάμε για τον εθνικό μας κόουτς. Τι θα κάνουμε με την Φιλανδία στο νέο μας ξεκίνημα για το Nations League; Αν μιλήσουμε αμιγώς στοιχηματικά, το 1,70 του άσου είναι...ψείρα. 

Η Ελλάδα δεν μπορεί να (υπο)στηρίξει τέτοιες αποδόσεις φαβορί. Πιο εύκολα θα πήγαινε το δικό μου χέρι σε ένα διπλού-αουτσάιντερ την Τρίτη μέσα στην Ιρλανδία! Οπότε, αφού και το under δίνει ψίχουλα, και το combo τους 1+no goal) δίνει επίσης ψίχουλα, καλύτερα να μην παίξουμε τίποτα. Και για κλείσουμε με τις Εθνικές, αρχές Σεπτέμβρη σε πρεμιέρα διοργάνωσης, το συνετό είναι να προσπεράσουμε.

ΓΡΑΦΕΙ Ο BILLARAS

Απ' την άλλη, να μην παίξουμε και τίποτα; Να είναι καλά οι αγγλιδούλες, έστω και αυτά τα λίγα ματς που έχει (μόλις τρία η 1η Αγγλίας και λειψή και η 2η). Στοιχηματικά τι αξίζει; 

Μία σκέψη απο τα τρία και μοναδικά ματς της Λιγκ 1 είναι η Ρόδεραμ. Την περιμένω να ανεβάσει στροφές, ήδη έκανε την 1η της νίκη το περασμένο Σάββατο, στα “μεγάλα” ματς τα πάει καλά και αυτό με την Τσάρλτον είναι μεγάλο. Η Τσάρλτον ανάποδα, ξεκίνησε φουριόζα αλλά θα “ισιώσει”, ήδη έκανε την πρώτη της ήττα.

Τα δύο καλυτερα σημεία πάντως είναι στη Λιγκ 2. Αρχικά τσέκαρα το ματς κορυφής Ντόνκαστερ-Τζίλιγχαμ και ομολογώ ότι είναι (αφύσικα) ψηλά το διπλό στο 4,50. Λέω όμως να μην το ρισκάρω και τελικά να κρατήσω την Χάρογκείτ στο 3,50 και την Νιούπορτ στο 3,20. Μόλις προ ημερών έπαιξα και πληρώθηκα και την κόντρα της Πορτ Βέιλ (με τη Ντόνκαστερ) και τη νίκη της Νιούπορτ (μέσα στη Μόρκαμ). Η Νιούπορτ παραδοσιακά έχει καλή έδρα και είναι σε φόρμα. Όσο για την Χαρογκέιτ; Αυτή είναι το...ανάποδο της Νιούπορτ. Είναι καλή εκτός έδρας. Και η Τσέλτεναμ (όπως και η Καρλάιλ που επίσης έπεσαν τον Μάιο) δεν έχει ξεκινήσει καλά, δεν έχει προσαρμοστεί με 1-0-3 είναι και οι τρεις ήττες είναι κολλητές. Οπότε είναι καλή στιγμή να την κοντράρουμε. 

Αυτά ειναι όλα άπαξ και δεν παίζω Εθνικές, σοβαρό κουμάρι από το άλλο Σάββατο που ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα, τώρα ένα “απλό” trixie με 3 από τα 4 που ανέφερα, να βγουν έστω τα δύο να βγει και το μεροκάματο!

Οι προτάσεις

Σύστημα με ζητούμενα (2-3):

  • ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ 2
  • ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ 1
  • ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.