Στήλες Billaras

Billaras: Σκορ και θέαμα στο Τότεναμ – Μπράιτον

Metrosport Team08 Απριλίου 2023

Δοκάρι η μιά δυάδα, δοκάρι η άλλη (ήταν δώρο το over στο Φάληρο), αλλά το διπλό της Φράιμπουργκ...κέντρο. Δοκάρι και...μέσα, με πεναλτι στο 94'! Κάπου 13.00 έδινε! Νομίζω αυτό, μαζί με το ντόρτι της Ρεάλ ήταν τα απίθανα αποτελέσματα του μεσοβδόμαδου. Και ως είδηση, σίγουρα η επιστροφή του Λάμπαρντ στην Τσέλσι, έστω και ως προσωρινός, ως το τέλος της σεζόν.

Πάμε τώρα παρακάτω με δύο επισημάνσεις: Πρώτον, έχουμε Πάσχα Καθολικών, νωρίτερα απ΄το δικό μας. Οι μικρές Αγγλίας λοιπόν έχουν διπλή αγωνιστική, έπαιξαν χθες και ξαναπαίζουν και τη Δευτέρα. Αυτομάτως, αυτό μας στερεί σημεία, μου “μικραίνει” το παιχνίδι μου. Και δεν μπορώ να πω και από τώρα κάτι γιά τη Δευτέρα γιατί...δεν ξέρω τι έγινε χθες. Λόττο να παίξω;

Δεύτερον, μεσοβδόμαδα επιστρέφει με τεράστια ματς το Champions League. Σίτι-Μπάγερν και Μπενφίκα-Ιντερ την Τρίτη, Μίλαν-Νάπολι και Ρεάλ-Τσέλσι την Τετάρτη. Και την Μεγάλη Πέμπτη γιά εμάς έχουμε και Europa League και Conference League. Ζόρικα ματς γιά την οκτάδα κι εδώ. Οπότε το νου σας.

Στο παρασύνθημα τώρα, νομίζω ότι γιά την Premier League είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε πάλι με τα γκολ γιατί σημεία δυνατό δεν μου προκύπτει. Φυσικά έχουμε ένα τεράστιο ματς, Λίβερπουλ-Αρσεναλ, αλλά εδώ...κάνει τζιζ. Τι να παίξουμε; Μας δίνουν και φαβορί την Αρσεναλ, αξία δεν έχει κάπου, ένα από τα (πολύ) υψηλά εμπόδια των λονδρέζων προς τον τίτλο είναι αυτό και είναι μόνο για live. H Σίτι μέσα στην τελευταία Σαουθάμπον σαν να μην υπάρχει στο 1.20, έχει και σεντόνι μετά, ενώ η Γιουνάιτεντ περιμένει την Εβερτον. Εδώ κάτι προκύπτει. Και είναι το under σε απόδοση αουτσάιντερ. Μόλις ένα γκολ σε τέσσερα ματς η Μάντσεστερ, η Εβερτον με τον Ντάις πάει όσο πιό συντηρητικά γίνεται, ταμπούρι και κλωτσίδι. 

Το 2.00 το κρατάω. Αστον Βίλα-Νότιγχαμ έχει λάθος το over, είναι ψηλά στο 1.90 τη στιγμή που οι “χωριάτες” είναι σε τοπ φόρμα, μεταμορφωμένοι με τον Εμερι σκοράρουν εύκολα και η Νότιγχαμ τα παίζει όλα για όλα. Λέστερ-Μπόρνεμουθ εξάποντο του...θανάτου, Φούλαμ-Γουέστ Χαμ λονδρέζικο ντερμπάκι και δυστυχώς πολύ διαβασμένο με φαβορί την...Γουέστ Χαμ (να πούμε ότι ο Μόγιες είναι αήττητος κόντρα στη Φούλαμ με 9-4-0), ενώ Τότεναμ-Μπράιτον το φυσιολογικό είναι να δούμε σκορ και θέαμα. Τίμιο το g/g+over. Κλεινω με ακόμα δύο (πολύ) ζόρικα, δεν πιάνεται από πουθενά το Γουλβς-Τσέλσι (είπαμε, με Λάμπαρντ λόγικά στον πάγκο η Τσέλσι) και δεν πιάνεται και το Μπρέντφορντ-Νιουκάστλ. Μιλάμε γιά δύο καλές ομάδες.

Με λίγα λόγια; Τρία παιχνίδια με απασχολούν, όλα στα γκολ. Ενα combo στην Τότεναμ, ένα under στην Γιουνάιτεντ και ένα over στην Αστον Βίλα.

Γιά τις μικρούλες εγγλέζες τα είπαμε. Εκανα παιχνίδι χθες, αλλά δεν ξέρω τι έγινε γιά να μπορώ να εκφραστω γιά την Δευτέρα. Οπότε πάμε εκτός Αγγλίας. Εντός συνόρων, λάθος έχει το g/g στο ΟΦΗ-Λαμία. Η Λαμία έχει χτυπήσει φορμίτσα, σκοράρει πάντα. Πολύ ψηλό το 2.05 και το κρατάω, ενώ τα αλλά δεν τα αγγίζω, ειδικά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στη Γερμανία έχουμε την πρώτη τετράδα να παίζει μεταξύ της, σκέφτομαι σοβαρά τα...δύο 6άρια (της Φράιμπουργκ εντός και της Ουνιόν εκτός). Θυμίζω ότι η Μπάγερν έχει και την Σίτι καπάκι. Γιά να κλέισω, έχει “ψωμάκι” η Ισπανία. Ωραίο g/g το δευτεριάτικο Μπάρτσα-Χιρόνα στο 1.95, θυμίζω η Χιρόνα είναι καταλανική ομάδα και μέτοχος της είναι ο Πεπ Γουαρδιόλα! Εσπανιόλ- Μπιλμπάο σοβαρές σκέψεις άσου, η Μπιλμπάο πήγε τελικό κυπέλλου, ο Βαλβέρδε την...αγαπάει την Εσπανιόλ (κάποτε έτσι μας συστήθηκε όταν την πήγε τελικό UEFA το 2006-07). 

Καλός άσος και η Βαγιαδολίδ, ανύπαρκτη η Μαγιόρκα μακριά από το νησί της (έξι σερί ήττες). Τέλος, το νου σας στο Ρεάλ-Βιγιαρεάλ. Η Ρεάλ έκανε αυτό που ήθελε (θριάμβευσε στο Καμπ νου και πήγε τελικό), εχει μεσοβδόμαδα την Τσέλσι γιά το σεντόνι και η Βιγιαρεάλ έχει δόντια...πολύ κοφτερά! Προφανώς και είναι ζόρικο με τον Μπενζεμά να είναι σε τοπ φόρμα, αλλά αξίζει να το ρισκάρουμε με τέτοια απόδοση.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

Μαντσεστερ under / Aστον Βίλα over

Δυάδα:

ΟΦΗ g-g / Mπάρτσα g-g

Συστήμα με ζητούμενα (2-3):

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ G/G & OVER

Μονά αποδεκτά:

NTOΡΤΜΟΥΝΤ – ΟΥΝΙΟΝ 2(Χ)

ΡΕΑΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2(Χ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.