«Billaras»: Σιγά το... φόβητρο την ΚΠΡ

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν ξανά, χώρος δεν υπάρχει, οπότε άμεσα και χωρίς περιστροφές στο...ψωμάκι μας: Εχω αποφασίσει απο τώρα τι θα παίξω αύριο ας πούμε! Μονά και δυάδα ΟΦΗ άσο και Σαντάντερ διπλό. Οι κρητικοί με νέο τεχνικό τον Ράσταβατς, με ΠΑΟ χωρίς Ιωαννίδη και ματς με Τσέλσι καπάκι, πως στο καλό ο άσος περνάει το 5,50; Εντελώς παράλογο και με αξία, όποιος θέλει καλύπτει. Στη δε Β'Ισπανίας, η πρωτοπόρος είναι στο 3,20! Εχει 6-2-1 φέτος και η Κάντιθ άθλια έχει 0-3-2 εντός (και ειναι 16η φυσικά). Αυτό που λέμε “βγάζει μάτια” το διπλό.

Αύριο ομως, όλα ήταν εύκολα. Σήμερα γίνεται ο σκοτωμός με τόσα σημεία, άντε να επιλέξεις τα σωστά. Στο Νησί, νωρίς έχουμε Τότεναμ-Γουεστ Χαμ και η αλήθεια είναι ότι με...φαγουρίζει να πάω δεξιά. Η Τότεναμ το ξέρουμε καλά, είναι...θεοπάλαβη, το συνολικό 3-1-3 φετινό τα λέει όλα. Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε άσχημα, σταδιακά ισιώνει, εκτός έδρας φέτος έχει παίξει τρια ματς όλα στο Λονδίνο και δεν έχασε κανένα! Θα ρισκάρω με Χ-2+gg σε αποδόσεις άνω του 3,00.

Στην Championship, στρεφομαι στο ΚΠΡ-Πόρτσμουθ. Επιμένω ότι η Πόρτσμουθ δεν είναι κακή, πάιζουν τυφλος-μονόφθαλμός, σιγά το...φόβητρο την ΚΠΡ. Στην 1η, αυτό που σίγουρα παίζεται είναι το gg+over 3,5 του Γουίκομ-Πιτέρμπορο. Κάπου στο 2,70. Πέρυσι ήρθε 5-2 αυτο το ματς, η Πιτέρμπορο έχει ταυτόχρονα την καλύτερη επίθεση (19 γκολ) και την..χειρότερη άμυνα (21 γκολ). Και στην 2η, κρατάω Γκρίσμπι, ψηλός άσος, έχουμε 3,10 για ομάδα με 4 νίκες στα τελευταία 5! Και προσπαθώ να καταλάβω γιατί η Χαρογκέιτ είναι κοντά στο 4,00 μέσα στην Καρλάιλ.

Μετά την Αγγλία για σήμερα; Αρχικά το διπλό στο Χιρόνα-Σοσιεδάδ. Η αμάθητη στο σεντόνι Χιρόνα ούτε κατάλαβε πως κέρδισε την Μπιλμπάο (με...3 χαμένα πέναλτι οι Βάσκοι). Κρατάω Σοσιεδάδ κοντά στο 2,70 και πάω σε Γερμανία και Ελβετία. Αρχικά κοντράρω Γκλάντμπαχ, παίζω Χαϊντενχάιμ στο 4,00. Δυό διπλά ήδη η νεοφώτιστη, 1-3-4 φέτος η (κακή) Γκλάντμπαχ. Και μετά κοντράρω δύο “σεντονάτες”. Πρώτα Λεβερκούζεν! Κάπου...ώπα. Τι 6,50 είναι αυτά στην εξαιρετική Αιντραχτ του (εξαιρετικού) Μαρμούς; Η Λεβερκούζεν χωρίς τον Βιρτς, με Champions League μπροστά της και χωρίς να πείθει φέτος. Κερασάκι η...Λουκέρνη! Να μου πει κάποιος πως γίνεται η 1η να παίζει με την...τελευταία (ναι, τελευταία είναι η Γιουνγκ Μπόις), τα “νεαρά αγόρια” να έχουν και την Ιντερ μπροστά τους και η πρωτοπόρος του 5-3-1 Λουκέρνη να δίνει κοντά στο 3άρι; Καθαρή πρόκληση.

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά (και δυάδα) Κυριακής:

  • ΟΦΗ - ΠΑΟ 1
  • ΚΑΝΤΙΘ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 2

Δυάδα:

ΓΟΥΙΚΟΜ GG+Over 3,5 / ΑΡΣΕΝΑΛ 2+GG

Συστημα ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ με ζητούμενα (2-3):

  • ΚΠΡ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2
  • ΚΑΡΛΑΪΛ – ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ 2
  • ΓΚΡΙΣΜΠΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ 1

Συστημα ΕΚΤΟΣ Αγγλιας με ζητουμενα (2-3):

  • ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ 2
  • ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ 2
  • XIΡΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.