Στήλες Billaras

Billaras: Προκαλεί η απόδοση της Κάραμπακ

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Βάλε το γκολάκι βρε καλή μου Πόρτσμουθ, μια ώρα με παίκτη παραπάνω παίζεις! Κρίμα που δεν πήραμε έστω δυάδα στο trixie του Σαββάτου, μας άξιζε. Anyway, ελάχιστα έπαιξα, είναι η εποχή που 70% βλέπουμε/30% παίζουμε και αυτό φάνηκε το Σαββατοκύριακο παντού εκτός...της Premier League! 

Έσπασαν ένα κάρο φαβορί, η Ιταλία έγινε Αγγλία, “ξεράθηκαν” ομαδικά Μίλαν, Ιντερ, Νάπολι, Ρόμα. Πάρε και τη Ρεάλ κάτω, πάρε και την Σοσιεδάδ, πάρε και τον Άγιαξ, πάρε και την Φενέρμπαχτσε, πάρε και τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη η λίστα με τα “σπασίματα”. Μόνο που η λίστα αυτή δεν είχε μέσα ομάδες της Premier League, καλό και τούτο. Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Αρσεναλ, Νιουκάστλ όλες τους όχι μόνο κέρδισαν ως μεγάλα φαβορί, αλλά δεν δέχθηκαν καν γκολ! Ήταν γενικά “άνυδρη” πρεμιέρα, έξι στα εννιά ματς ήταν no goal και ανάποδα, μονάχα σε τρία είχαμε over.

Γράφει ο Billaras

Εδώ, στα δικά μας, σηκώθηκε σκόνη άφθονη με το καλημέρα, αναμενόμενο, άπαξ και “αλλάξαν τα κόζια” το καλοκαίρι. Οι μεν γκρινιάζουν για τους δε, τα non paper πάνε σύννεφο, όλοι σχεδόν “ανακαλύπτουν” αδικίες και οι τυχόν ευνοημένοι παλεύουν να αποδείξουν ότι δεν ευνοήθηκαν! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, που να χειμωνιάσει κιόλας. Στα αγωνιστικά βέβαια, όλοι παλεύουν να περάσουν σε δεύτερη μοίρα τις αδυναμίες τους, λες και (όσοι δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια και δεν τρώνε σανό) δεν τις βλέπουνε.

Πάμε παρακάτω, σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα για πολλές ομάδες. Δεν υπάρχει κάτι άλλο μέχρι την Παρασκευή, μόνο τα πλέι όφ για τις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρώτα ματς, σε μία εβδομάδα οι ρεβάνς, τώρα παίζονται ρέστα κοινώς, να δούμε ποιες θα συμμετέχουν στα νέα φορμάτ της UEFA. Φυσικά έχουμε και τις δικές μας, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, η μια για να μπει στο Europa League (έχοντας εξασφαλίσει το Conference σε περίπτωση αποκλεισμού) και η άλλη για...όλα η τίποτα. Ο Παναθηναϊκός αν αποκλειστεί από τη Λανς, μένει εκτός Ευρώπης, όπου είναι ήδη σε καναπέ η ΑΕΚ (η οποία αν πέρναγε δεν θα έπαιζε τώρα με την Χάιντουκ αλλά με την Ρουζομπέροκ).

Όπως τις είδα (όχι μόνο προχθές) τις δύο ομάδες μας, έχουμε...σφίξει. Ο ΠΑΟΚ αρχικά, προφανώς έχει πιο εύκολο έργο ως ισχυρός, η Σάμροκ Ρόβερς (με έδρα το Τάλαγκτ, μικρή πόλη δίπλα στο Δουβλίνο, από τη νότια μεριά του, ως τα 1960 ήταν...χωριό/προάστιο) δεν σε τρομάζει. Η Σάμροκ είναι η πλέον πετυχημένη ιρλανδική ομάδα, αλλά οκ, το βεληνεκές της είναι μικρό. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να παίξει μπάλα, γιατί ως τώρα δεν παίζει ή παίζει κάτι 20λεπτα (που δεν αρκούν). Και προχθές έφαγε 2 γκολ από τον Πανσερραϊκό, έχει σοβαρό θέμα στην άμυνα, δεν σε πείθει. Και αν δεν καθαρίσει από νωρίς εδώ, στην Ιρλανδία ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, ας δούμε τι στραπάτσο έπαθε και η ΑΕΚ, δεν θέλει πολύ τέτοια εποχή.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Ηθικόν...στο ναδίρ μετά την ήττα από τον Αστέρα, φουλ ροτέισον είχε, αλλά και πάλι, αυτό πόνεσε. Και η Λανς δεν είναι Σάμροκ, όλοι ξέρουμε την δυναμική της.

Επί του στοιχηματικού, στο Λανς-ΠΑΟ δεν παίζω τίποτα αλλά στο ΠΑΟΚ-Σάμροκ κάνει μπαμ η αξία του gg στο 2,25 ή αν προτιμάτε το 1+gg με το combo αυτό να είναι στο 3,00.

Από εκεί και πέρα, είναι ζόρικο κουπόνι και καλά θα κάνουν οι περισσότεροι να κάτσουν στα αυγά τους. Ας δούμε μπαλίτσα και ας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο. Τι μπορεί να παιχθεί εκτός του 1+gg στην Τούμπα; Αρχικά στα πλέι οφ του Champions League προκαλεί η απόδοση της Κάραμπακ. 

Σιγά το... θεριό την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η Κάραμπακ πέρυσι οριακά αποκλείστηκε από την Λεβερκούζεν (αν θυμάστε ήταν 1-2 και έγινε 3-2 με γκολ στο 91' και στο 94'), είχε κάνει και διπλό στην Μπράγκα, είναι καλή ομάδα και έχει εμπειρία. Κρατάω το Χ-2+gg, είναι τίμιο. Και τέλος, με σκέψη περίπου σαν αυτή για τον ΠΑΟΚ, βλέποντας προχθές το Τσέλσι-Σίτι, νομίζω ότι αξίζει να παίξουμε το 1+gg τώρα για το Τσέλσι-Σερβέτ.

Η άμυνα της Τσέλσι μπάζει, μιλάμε για ομάδα-βαβέλ, ίσως γίνει και rotation, ένα γκολ οι Ελβετοί το έχουν. Μία... χαρά το 2,60 ή αν προτιμάτε πιο συντηρητικά, στο 1,90 είναι το απλό gg. Προσωπικά θα πάω εντελώς “σβηστά” με ένα συστηματάκι και θα περιμένω το Σαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις:

Σύστημα με ζητούμενα (2-3):

  • NTINAMO ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ Χ-2+GG
  • ΠΑΟΚ – ΣΑΜΡΟΚ 1+GG
  • ΤΣΕΛΣΙ – ΣΕΡΒΕΤ 1+GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.