Στήλες Billaras

Billaras: Μεγάλα τα 8άρια για τη Γουλβς

Metrosport Team20 Απριλίου 2024

Γράφει ο Billaras

Προφανώς και θα πρέπει να δεχθούμε την ανωτερότητα κάποιου. Αναφέρομαι φυσικά στο ΠΑΟΚ-Μπριζ. Οι βέλγοι ηταν καλύτεροι. Τελεία. Ομως, θα σας πω τι δεν πρέπει να δεχόμαστε: Την ήττα (δύο εν προκειμένω, εντός-εκτός) με κάτω τα χέρια. Εμένα αυτό με ενόχλησε. Σε 180' με την Μπριζ, με τους βέλγους να'χουν υπηρεσιακό προπονητή και με σοβαρούς απόντες ειδικά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τί-πο-τα. Μηδέν. Αυτό σόρυ δεν το δέχομαι. Δεν το πάλεψε καν. Και θεωρώ ότι έχει μεγάλη ευθύνη ο Λουτσέσκου. Μέχρι και ο Αντσελότι με την Ρεάλ έριξε τα μούτρα του προ ημερών. 

Καλύτερη ομάδα η Σίτι; Οκ, παιδιά θα παιξουμε πούλμαν! Στεγνά. Το έκανε και στο 1ο ματς στο Λονδίνο με τη Μπάγερν ο Τούχελ. Οταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος είναι καλύτερος, προσαρμόζεσαι. Και το παλεύεις. Μπορεί να μην σου βγει, αλλά το παλεύεις. Τώρα δεν είδα πάλη. Μην σας πω ότι είδα μέχρι και αλαζονεία. Ολοι ψηλά και πρέσινγκ; Ενα γκολ ψάχνεις, όχι τέσσερα. Και ειδικά στη ρεβάνς; Αντε και πιάστηκες αδιάβαστος στο 1ο ματς. Στη ρεβάνς έπαιξες έτσι ενώ η άλλη ομάδα είναι 2 σκάλες ταχύτερη; Εγκλημα και τιμωρία ήταν αυτό, σόρυ κιόλας. Και το γράφω επειδή με ενόχλησε αυτό, όχι ο αποκλεισμός. Οσο για τον Ολυμπιακό; Το χάρηκα για τον Τζολάκη. Οταν ένα ελληνάκι, νεαρός, πιάνει τρία πέναλτι μέσα στην Πόλη, δεν γίνεται να μην το χαρείς...

Πέρα απο τις ελληνικές ομάδες, στοιχηματικά η δυάδα η πλούσια με Μπάγερν και Μαρσέιγ με πλήρωσε, ενώ επι του αγωνιστικού θεωρώ ότι αν στο Σίτι-Ρεάλ καθόταν στον πάγκο της Ρεάλ ο Ζοσέ Μουρίνιο και έκανε...ότι είδαμε, θα είχε βουίξει ο τόπος και τα social media. Θα βλέπαμε φωτό από πούλμαν ως τοίχους. Τώρα στον πάγκο της “βασίλισσας” ήταν ο Κάρλο Αντσελότι που εκτός απο πολυνίκης είναι και συμπαθής σε όλους. Και το...ρίξαμε στις φανέλες. Καλές οι φανέλες, αλλά και το...ταμπούρι καλύτερο. Γιατί αυτό που έπαιξε η Ρεάλ ταμπούρι ήταν. Βγήκε μιά φορά μπροστά, έβαλε το γκολ, χαίρετε. Μονόπατο παιχνίδι, η Σίτι να προσπαθεί, η Ρεάλ να καταστρέφει. Προσέξτε: Δεν το κακίζω όλο αυτό. 

Απλώς δεν θεωρώ ότι πέρασε η καλύτερη και θεωρώ επίσης ότι ο κόσμος είχε και θα έχει “παιδιά και αποπαίδια”. Και πλέον, έχουμε ημιτελικά Μπάγερν-Ρεάλ και Ντόρμουντ-Παρί. Στα τέλη του μήνα τα πρώτα ματς. Να τολμήσω πρόβλεψη; Οχι ημιτελικών, αλλά...τελικού; Η Παρί. Ισως να είναι η στιγμή της. Πλέον ψήθηκε, δεν είναι όπως πριν 4-5 χρόνια. Και στα μάτια μου δεν υστερεί σε τίποτα. Ισα ίσα, από τις δύο γερμανίδες είναι καλύτερη και την Ρεάλ την κοιτάει στα μάτια. Ο Λουίς Ενρίκε, ένας απο τους...καλούς “προδότες” (θυμίζω, έπαιξε κι έγινε ινδαλμα στην Μπάρτσα ερχόμενος απο την Ρεάλ), μπορεί να την πληγώσει. Και θα είναι και “κινηματογραφικό” το σενάριο, να δούμε τελικο Ρεάλ-Παρί και τον Εμπαπέ να παίζει τελευταία φορά με τους γάλλους πριν πάει στη Μαδρίτη. Στην ώρα τους θα τις ξαναδούμε, οπότε πάμε στο Σαββατοκύριακο με φουλ πρόγραμμα.

Στο Νησί έχουμε και τα ημιτελικά του FA CUP, στο Γουέμπλεϊ. Κόβεντρι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι-Τσέλσι. Κοντράρεις Σίτι; Να χάσει 2ο στόχο μέσα σε λίγα 24ωρα; Επαιξαν 120', κάποιοι δεν μπορούσαν να περπατήσουν, ζήτησε αλλαγή πχ ο Ντε Μπρόιν. Υπάρχει και απογοήτευση, έμεινε έξω η κάτοχος. Η Τσέλσι προ ημερών με την Εβερτον έδειξε να φορμάρεται, αλλά ξεκάθαρα και αφερέγγυα είναι και κατώτερη συνολικά είναι. Τα 5,5αρια είναι πρόκληση, μιά στεκιά σε ουδέτερο, θα το ρισκάρω με κάλυψη. Είτε Χ-2+gg είτε και πρόκριση Τσέλσι+gg. Nα έχω και την ισοπαλία μαζί μου, ο χρόνος να κυλάει υπέρ της Τσέλσι και υπέρ εμού! Τον άλλον ημιτελικό δεν τον αγγίζω αν και η Κόβεντρι δεν είναι ξοφλημένη. Απλώς έστω και δύσκολα θεωρώ θα κερδίσει η Γιουνάιτεντ.

Στην (λειψή) Premier League, θα έπαιζα 2+gg την Μπρέντφορντ για να “μετατρέψω” το διπλό σε απόδοση κοντά στο 3,50, αλλά το...δεύτερο ερώτημα της ημέρας είναι άλλο: Κοντράρουμε (και) Αρσεναλ; Η Γουλβς βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά σιγά μην χαρίσει κάτι. Η Αρσεναλ έχει μονόδρομο τη νίκη, τον τίτλο κυνηγάει, οποιαδήποτε γκέλα απαγορεύται. Θεωρώ εδώ ότι είναι...εξωφρενικές οι αποδόσεις. Τι είναι αυτά τα 8αρια στους “λύκους”; Ανετα αντέχει κάλυψη το σημείο, δεν είναι Λούτον η Γουλβς, θα πάω στην κόντρα και της έτερης απογοητευμένης/κουρασμένης. Και το τρίτο ερώτημα τώρα: Η Φουλαμ κι αυτή σαν τη Γουλβς είναι άνετη βαθμολογικά, αλλά δεν θα χαρίσει κάτι. Και ειδικά εντός, έχει...δοντάκια κοφτερά. Η Λίβερπουλ έρχεται απο απανωτές φάπες, έπαιξε Πέμπτη, αποκλείστηκε. Κοντράρουμε κι εδώ; Οέο;

Γιά τα άλλα της Premier μάλλον θα προσπεράσω, ενώ οι “μικρές” απο εδώ και πέρα θα μας δίνουν όλο και λιγότερα σημεία. Τελειώνουν σιγά σιγά, ελάχιστες πλέον οι αγωνιστικές. Στην φοβέρη φετινή Championship, μην αγγίξετε καμιά απο τις πρωτοπόρους, έχουν χαζέψει απο το αγχος τους. Να πούμε ότι στην πεσμένη Ρόδεραμ (ξανα)ήρθε ο Στιβ Εβανς, κλασική φιγούρα, ήρθε να την ανεβάσει πάλι του χρόνου. Και μάλιστα άφησε την Στιβενέιτζ λίγο πριν το φινάλε. Υπό αυτα τα νέα δεδομένα, θα σκεφτόμουν να παίξω Ρόδεραμ παρότι καίγεται η Μπέρμιγχαμ. Το έχουμε δει το έργο άπειρες φορές. Στην 1η, η Πόρτσμουθ ανέβηκε, το γλέντι χτύπησε κόκκινα (έγιναν και ζημιές), η μπύρα έρεε άφθονη, δεν θα εκπλαγώ αν η Γουίγκαν αμολήσει έναν κούνελο! Οσο για την 2η; Τίμιο φαβορί η απίστευτα φορμαρισμένη Ντονκάστερ, μεγάλα τα διπλά σε Τζίλιγχαμ (ανέβηκε και η Μάνσφιλντ), όπως και στην Κόλτσεστερ. Αυτά είναι όλα τα εγγλέζικα, μεσοβδόμαδα έχει κάμποσα ματς της Premier League αλλά γενικά το Νησί...σβήνει στοιχηματικά μέρα με τη μέρα γιατί δεν παίζουμε Αγγλίας κοιτώντας κίνητρο.

Πέρα απο τη Μάγχη, στην Ελλάδα θα παίξω τρίτη σερί φορα gg την Λαμία. Με πληρώνει συνέχεια και πληρώνει σούπερ! Στο 2,10 με τον Ολυμπιακό, στο 2,50 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τώρα ξανά στο 2,35 εντός με τον ΠΑΟ. Μιά χαρά μου κάνει.

Στην Ισπανία έχουμε το τεράστιο Ρεάλ-Μπάρτσα αλλά δεν ακουμπάω, όσο πτώμα κι αν είναι η Ρεάλ (ο Καρβαχάλ προχθές δεν μπορούσε να περπατήσει κυριολεκτικά). Προτιμώ να πάω στην 2η κατηγορία και να “σημαδέψω” και το ξερό Χ στο Ουέσκα-Σαραγόσα και το Χ-2 της Χιχόν και το διπλό της Αλμπαθέτε. Πολλά λάθη εδώ οι μπουκ, άρα πολλά σημεία για εμάς. Στη Γερμανία έχουμε Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν, δεν αποκλείω η Λεβερκούζεν (κακή προχθές με την Γούεστ Χαμ) να χάσει τώρα. Και στο Ουνιόν-Μπάγερν, θα έπαιζα έναν ξερό άσο, τώρα η Μπάγερν δεν θα παίξει άμυνα με αντεπιθέσεις. Γιά κερασάκι, ακόμα μιά “σεντονάτη”, η Παρί. Εχει Παρί-Λυών. Η Παρί τον τίτλο τον έχει πάρει ηδη, η Λυών ανεβαίνει, έξι σερί διπλά, αυτα τα 6αρια είναι προκλητικά και παίζονται άνετα με κάλυψη. Από “μικρότερες” Λίγκες, ίσως το διπλό της Βασιλείας να είναι ψηλά.

Οι προτάσεις

Δυάδα:

  • Λαμια g/g - Nτονκάστερ 1

Δυάδα:

  • Ντόρτμουντ 1 / Μπρέντφοντ 2+g/g

Μονά αποδεκτά:

  • Γουλβς – Αρσεναλ 1 (Χ)
  • Ουνιόν – Μπάγερν 1 (Χ)

Συστημα με ζητούμενα (2-3):

  • ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 2
  • ΜΑΝ.ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ Χ2+G/G
  • ΟΥΕΣΚΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.