Στήλες Billaras

«Στο ένα Metro»: Μακροχρόνια bet που έχουν αξία…

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Τα τελευταία 24ωρα είδα φουλ φιλικά, αλλά δεν άλλαξε κάτι στο μυαλό μου, έτσι κι αλλιώς όλες σχεδόν μέτριες ή κακες ήταν! Οταν Αγγλία-Γαλλία-Γερμανία-Πορτογαλία-Ισπανία (τις αναφέρω με σειρά που τις έχουν φαβορί οι μπουκ), μου προκάλεσαν πονοκέφαλο (πλην της Ισπανίας), δεν αλλάζω κάτι απ' ότι έχω αποφασίσει για το Εuro. Όμως, πρώτα, πριν τις ομάδες, θέλω να κλείσω το κεφάλαιο “παίκτες”. Έχω προτείνει Κέιν/Λουκάκου (για 1οι του Euro)/Φαν Ντάικ (αυτός για 1ος Ολλανδίας).

Γράφει ο Billaras

Τώρα, θα ολοκληρώσω με ονόματα! Αρχικά, μετά τον Φαν Ντάικ, το επόμενο λαβράκι (λάθος των μπουκ δηλαδή) ίσως είναι στην Πορτογαλία. Εχουν για 1ο σκόρερ της ομάδες τον Κριστιάνο Ρονάλντο με κάτι αστεία 1,80. Ο οποίος όμως κατά 90% δεν είναι βασικός, θεωρώ ότι θα έχει “ρόλο Μόντριτς”, δηλαδή μισάωρα αν χρειαστεί. Και αμέσως μετά από εκείνον, όλοι μα όλοι (Μπρούνο Φερνάντες, Λέαο, Ζότα και Γκονσάλο Ράμος) πληρώνουν πολλά. Λέαο είναι εξτρέμ, ο Μπρούνο εκτελεί μεν τα πέναλτι αλλά δεν είναι στράικερ. Μένουν οι δύο, Ζότα και Ράμος. Είδα τα φιλικά, μάλλον ο Ράμος θα ξεκινάει γιατι θελει και λίγο όγκο η Πορτογαλία μπροστά (όλοι...τάπες είναι). Παίζω Γκονζάλο Ράμος για 1ο σκόρερ Πορτογαλίας στο 9,00.

Τέλος, ανεβάζω κι άλλο τον πήχη και απλώς κάνω δυάδες τις επιλογές μου. Προφανώς, η μίζα δεν είναι η ίδια (βασικό μπετ όλων είναι ο Κέιν), όπως δεν είναι και οι αποδόσεις ίδιες! Παίρνω λοιπόν τους δύο πιθανούς σκόρερ του Euro (Κέιν και Λουκάκου) και τους ποντάρω μαζί με τρεις πιθανούς τροπαιούχους. Για μένα είναι Αγγλία-Γαλλία-Πορτογαλία. Εχω αφήσει έξω Γερμανία και Ισπανία. Αυτά τα δούμε αναλυτικά την Παρασκευή.

Και παίζω τα συνδυαστικά Κέιν 1ος-Αγγλία 1η (16,00), Κέιν 1ος-Γαλλία 1η (30,00), Κέιν 1ος-Πορτογαλία 1η (60,00) και τα ίδια με Λουκάκου σε αποδόσεις 70,00 και 75,00 και 135,00 αντίστοιχα. Προφανώς, λίγα ευρώ εδώ, ας βγει ο σκόρερ και αυτό θα είναι ένα...κερασάκι.

Για να κλείσω τη στήλη με παίκτες, για πρώτη φορά ασχολήθηκα λίγο με τις κάρτες παικτών. Πάντα ψάχνοντας μεγάλες αποδόσεις. Κατέληξα σε τρεις. Στον Οντρεϊ Ντούντα της Σλοβακίας, στον Τσέλικ της Τουρκίας και στον Παλίνια της Πορτογαλίας. Ο Τσελικ είναι δεξιό μπακ, οι άλλοι δύο είναι οι κόφτες-εξάρια των ομάδων τους. Να βγει 1ος σε κάρτες στην ομάδα του ο Παλίνια δίνει 6,00. Λέω να ρισκάρω παραπάνω! Τρία μονά αποδεκτά, Παλίνια 1ος σε κάρτες στο Euro (30,00), Τσελίκ (22,00) και Ντούντα (40,00). Αν δείτε τα στατιστικά τους και στα προκριματικά αλλά και στις ομάδες τους (Παλινια και Ντούντα είναι βασικότατοι σε Φούλαμ και Βερόνα, ο Τσέλικ είναι συνήθως αναπληρωματικός στη Ρόμα), θα συμφωνήσετε ότι κι εδώ έχουμε ευκαιρία.

Και τέλος, ώρα να πάμε στις ομάδες. Με...τεράστιο ρίσκο, με ψυχή που λέμε, it's coming home. Εφτασε στον τελικό στο προηγούμενο Euro, τώρα μπορεί να το πάρει. Είναι πρώτο φαβορί. Ελα που εγώ...δεν γουστάρω φαβορί! Αυτό το 4,50 δεν με ψήνει. Οπότε, λέω να μην παίξω νικήτρια. Θα παίξω ζευγάρι τελικου. Βάση του ταμπλό που έχω φτιάξει, ρισκάρω να πω ότι ημιτελικά θα δούμε Γαλλία-Αγγλία και Ισπανία (ή Γερμανία)-Πορτογαλία. Θα αφήσω έξω τη Γαλλία και παίζω: Ζευγάρι τελικού Αγγλία-Πορτογαλία (15,00 το βασικό μπετ), Αγγλία-Ισπανία (15,00 επίσης) και Αγγλία-Γερμανία (11,00). Όλα τα ρισκάρω κόντρα στη Γαλλία κοινώς.

Από εκεί και πέρα, αν με ρωτήσετε ποια μπορεί να κάνει έκπληξη, την έχετε διαβάσει ήδη. Η Πορτογαλία. Εδώ θα βάλω κατιτίς στο 8,00 για νικήτρια, ως κάλυψη στην Αγγλία. All and all, θεωρώ καθαρά αγωνιστικά ότι Γερμανία και Ισπανία θα πάνε ως τις 8 (και με το μέλλον δικό τους, αλλά όχι άμεσα), οπότε ρισκάρω μεταξύ Αγγλίας-Γαλλίας-Πορτογαλίας και αφήνω έξω τη Γαλλία. Ίσως έχω κάτι ακόμα το Σάββατο, αλλά προς το παρόν προσθέτω κι ένα trixie με φορκάστ ομίλων και κλείνω με τα μακροχρόνια.

Γερμανία-Ουγγαρία από τον 1ο (4,30)/Ισπανία-Κροατία από τον 2ο (6,50) και Βέλγιο-Ουκρανία απ΄ τον 5ο (3,00). Αυτό θα παιχθεί trixie και...τα λέμε πλέον το Σάββατο που θα έχουμε μπαλίτσα!

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά:

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ + ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΚΕΙΝ / ΑΓΓΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ + ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΚΕΙΝ / ΓΑΛΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ+ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΚΕΙΝ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ+ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΛΟΥΚΑΚΟΥ / ΑΓΓΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ+ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΛΟΥΚΑΚΟΥ / ΓΑΛΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ+ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΛΟΥΚΑΚΟΥ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΡΑΜΟΣ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ EURO NTOYNTA / ΣΛΟΒΑΚΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΕURO ΠΑΛΙΝΙΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΕURO ΤΣΕΛΙΚ / ΤΟΥΡΚΙΑ

Συστημα trixie με ζητούμενα (φορκαστ ομίλων):

Γερμανία - Ουγγαρία

Ισπανία - Κροατία

Βέλγιο - Ουκρανία

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.