Στήλες Billaras

Billaras: Καταλήγω σε… ισοπαλία με γκολ

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Ωραίο που είναι ρε το ποδοσφαιράκι...Μέχρι και τους “16” αυτού του Euro, χωρίς υπερβολή, με είχε πάει...αίμα. Ελέφαντα στο ένα μέτρο δεν πετύχαινα. Μιλάμε για μούτζα. Και άξαφνα, τούμπα όλα. Κάθε παιχνίδι (μα κάθε παιχνίδι) ταμείο! Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έλεγα ότι τα έχω δει όλα. Τελικά, όλο και κάτι καινούργιο θα βιώσω...

Μπαμ και μπουμ και στο Ολλανδία-Αγγλία, από ακριβές σκορ ως combo, έγινε ωραίο γλέντι με το γκολ του Γουότκινς. Και δεν έγινε γλέντι μόνο στο ματς αυτό, αλλά πλήρωσε ήδη και το πρώτο μεγάλο μακροχρόνιο!

Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Billaras στις 10 Ιουνίου. Νομίζω κανείς δεν με...στήριζε, αλλά το τόλμησα. Ιδού λοιπόν το copy από εκείνο το κείμενο:

“Και τέλος, ώρα να πάμε στις ομάδες. Με...τεράστιο ρίσκο, με ψυχή που λέμε, it's coming home. Έφτασε στον τελικό στο προηγούμενο Euro, τώρα μπορεί να το πάρει. Είναι πρώτο φαβορί. Ελα που εγώ...δεν γουστάρω φαβορί! Αυτό το 4,50 δεν με ψήνει. Οπότε, λέω να μην παίξω νικήτρια. Θα παίξω ζευγάρι τελικού. Βάση του ταμπλό που έχω φτιάξει, ρισκάρω να πω ότι ημιτελικά θα δούμε Γαλλία-Αγγλία και Ισπανία (ή Γερμανία)-Πορτογαλία. Θα αφήσω έξω την Γαλλία και παίζω: Ζευγάρι τελικού Αγγλία-Πορτογαλία (15,00), Αγγλία-Ισπανία (15,00 επίσης) και Αγγλία-Γερμανία (11,00). Ολα τα ρισκάρω κόντρα στη Γαλλία κοινώς”.

Είπατε κάτι; Μια ομορφιά, πλήρωσε το 15αρι στο ζευγάρι τελικού. Και συνολικά, από εκεί που τα είχα βάψει μαύρα, βρέθηκα και με κέρδος. Χαλαρά θα δω τον τελικό, αν μου κάνει και το ύστατο δώρο ο Χαρούλης ο Κέιν θα είναι το τέλειο. Θυμίζω τον έχω και σκέτο ως 1ο σκόρερ και σε σετακι με την Αγγλία. Τώρα είναι στα 3 γκολ μαζί όμως με άλλους τέσσερις, οπότε κάτι...ψιλά θα δώσει αν μείνουν εκεί και σπάσει το μπετ σε κομματάκια. Ας βάλει λοιπόν ένα ακόμα να μεί και το κερασάκι...

Αυτά με τα ημιτελικά (για την Ισπανία δεν είχα αμφιβολία, δικαιότατα πέρασε την κάκιστη Γαλλία και δικαιώθηκα για τους φρανσουάδες). Τι περιμένω πλέον ως παιχνίδι στον μεγάλο τελικό;

Είναι προφανώς δύο διαφορετικές ομάδες Ισπανία και Αγγλία. Η Ισπανία πιο “νεανική”, πιο φορτσάτη, πιο όμορφη στο μάτι, πιο κατασταλαγμένη, θέλει την κατοχή για να δείξει πράγματα. Η Αγγλία το...ανάποδο. Βρήκε πατήματα μέσα στο τουρνουά κι αφού πρώτα ο Σάουθγκεϊτ έκανε του κόσμου τα πειράματα και πόνεσαν τα μάτια μας (τι καντήλια έφαγε, δεν περιγράφεται).

Φαίνεται ότι κατέληξε όμως. Ο Μέινου δεν ξαναβγαίνει, προχθές είδαμε και τον Μπέλιγχαμ αριστερά με κεντρικό τον Φόντεν πίσω από τον Κέιν (και η διαφορά έβγαζε μάτια), είδαμε τριάδα πίσω, είδαμε να επιστρέφει σταδιακά ο Σο αντί του -αναγκαστικά αριστερού μπακ-Τρίπιερ.

Οι μπουκ μας δίνουν ισοπαλία χαμηλά και πάλι, δεν θα διαφωνήσω εδώ αλλά θα διαφωνήσω στο gg που είναι αουτσάιντερ γιατι πιστεύω ότι από ένα θα το βάλουν.

Ισοπαλία με γκολ λοιπόν, εκεί καταλήγω. Να πάμε ως τα πέναλτι, ότι έγινε το 2021 όπου πάλι ήταν εκεί η Αγγλία αλλά το έχασε απ' τους Ιταλούς. Τώρα όμως πιστεύω θα το πάρει. Και τέλος, βλέποντας τον Φόντεν καλά (και στη σωστή θέση) θα ρισκάρω κι ένα fun bet “Φόντεν any time”. Εχει δύο δοκάρια κι ένα πάνω στη γραμμή ως τώρα. Θα...εκλιπαρώ για Κέιν ελέω μακροχρόνιων, αλλά δεν θα με χαλάσει και ο Φόντεν. Τρια μπετ λοιπόν, Χ+gg το ένα, να κριθεί στα πέναλτι το αλλο και Φόντεν any time το τρίτο. Να δούμε καλο τελικό και τα ξαναλέμε την Τρίτη με απολογισμό και...για να κουνήσουμε μαντήλι διακοπών!

Οι προτάσεις

Μονά αποδεκτά:

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ Χ+GG

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΦΟΝΤΕΝ ΑΝΥ ΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.